Maria Luciotti meztelenül mászkált egy plázában: videó!

szexi művészet meztelen Maria Luciotti testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maria Luciotti kimaxolt  a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. 

Jen Seidel professzionális testfestő, aki a lánya segítségével hatalmasat alkotott. A szexi személyi edzőt, Maria Luciottit durván 3 óra alatt teljesen átváltoztattak: olyanra festették, mintha ruha lett volna rajta. Pedig nem.

A felfestett fekete felső és kék farmer olyan élethű volt, hogy első pillantásra senki nem mondta volna meg az igazat. Éppen ezért Maria egy barátnőjel plázázni indult, és figyelték a járókelők reakcióit.

Néhányan utána fordultak, egyesek összesúgtak a háta mögött, de a legtöbb embernek egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy szuperszexi edző rohangál köztük anyaszült meztelenül.

Mindenki a szerb sminkmester videóit nézegeti

Mirjana Kika Milosevic szerb származású sminkmester és testfestő, aki a hihetetlen videóinak köszönhetően tett szert óriási hírnevére. Ő ugyanis nem csak a tipikus "hogyan sminkeld magad gyönyörűre" videókkal mutatja be a tudását, hanem egy ennél sokkal különlegesebb módon...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.