Maria Luciotti kimaxolt  a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. 

Jen Seidel professzionális testfestő, aki a lánya segítségével hatalmasat alkotott. A szexi személyi edzőt, Maria Luciottit durván 3 óra alatt teljesen átváltoztattak: olyanra festették, mintha ruha lett volna rajta. Pedig nem. 

A felfestett fekete felső és kék farmer olyan élethű volt, hogy első pillantásra senki nem mondta volna meg az igazat. Éppen ezért Maria egy barátnőjel plázázni indult, és figyelték a járókelők reakcióit. 

Néhányan utána fordultak, egyesek összesúgtak a háta mögött, de a legtöbb embernek egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy szuperszexi edző rohangál köztük anyaszült meztelenül. 

 

Mindenki a szerb sminkmester videóit nézegeti
Mirjana Kika Milosevic szerb származású sminkmester és testfestő, aki a hihetetlen videóinak köszönhetően tett szert óriási hírnevére. Ő ugyanis nem csak a tipikus "hogyan sminkeld magad gyönyörűre" videókkal mutatja be a tudását, hanem egy ennél sokkal különlegesebb módon...