Meztelenül pózol Alain Delon lánya, Anouchka Delon: fotó!

Alain Delon fotó Anouchka Delon meztelen vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen szexi fotó került fel nemrég a híres színész, Alain Delon lányának közösségi oldalára. 

Ahogy azt már megírtuk, Alain Delont májusban életműdíjjal tüntették ki a belga filmfesztiválon. A színész ekkor elárulta, hogy pályafutása utolsó filmjén dolgozik, amelyben Juliette Binoche-szal játszik együtt.

Most azonban a lánya miatt került szóba a színész, Anouchka ugyanis elképesztően szexi fotókat villantott a közösségi oldalán. A fiatal nő fekete-fehér képei hamar belopják magukat az ember szívébe, hiszen egyszerre erotikusak és művésziek.

« I’m not going to be the person I’m expected to be anymore. » @francoisberthier

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés,

"Többé nem leszek már az a személy, aki voltam" - írta a kép mellé a színésznő, aki 2 nap alatt több, mint ezer kedvelést kapott a közösségi oldalán.

Levetkőzött az 50 éves Pamela Anderson: fotók!

Egy fehérneműmárka kedvéért Pamela Anderson ismét levetkőzött. Az egykori Baywatch-lányt nemrég teljesen meztelenül láthattuk egy fekete-fehér képen, ezúttal pedig néhány igen szexi fehérneműben állt a kamerák elé: fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.