Ellenállhatatlan smink szilveszterre: próbáld ki a midnight blue szemfestést

Forrás: Shutterstock -
parti szilveszter smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen titokzatosan érzéki a megjelenésed az év utolsó napján. A társaság középpontjába lehetsz pillanatok alatt a szikrázó midnight blue szemfestéssel.

Ahhoz, hogy fesztelenül élvezd a bulit, készítsd fel megfelelően a bőrödet: az alapos arctisztítás után tegyél fel egy mélyhidratáló, feszesítő, hialuronsavas fátyolmaszkot. Ez 15 perc alatt képes megújítani bőröd szerkezetét, ezért imádják a sztárok is ezt a fantasztikus esemény előtti turbó energiát. Ezután masszírozd bőrödbe kedvenc arcápolódat, várd meg míg tökéletesen beszívja bőröd, majd tedd fel a bőrtípusodhoz legjobban illő primert. Ez a csodakrém a szabad szemmel alig észrevehető bőregyenetlenségeket simítja ki, általa sokkal szebb lesz a bőröd valamint lényegesen kevesebb alapozóra lesz szükséged.

Használj primert, hogy eltüntesd a szabad szemmel alig észrevehető bőregyenetlenségeket Forrás: Shutterstock

Egységesítsd bőröd színét kedvenc, vitaminokban gazdag, folyékony alapozóddal. Az igéző tekintetért folyékony concealerrel frissítsd fel a szem alatti területet, majd ujjaddal szépen dolgozd össze a kontúrszéleket az alapozóval. A tartós hatás érdekében fixáld le púderrel az alapozást. Az orcák legyenek üdék, ezért barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az arccsontodat.A szemhangsúlyos sminkhez élénkítsd szemöldöködet, formázd meg kedvenc szemöldökceruzáddal, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. A még kifejezőbb tekintet kialakításhoz tegyél highlightot a szemöldökcsontra. Ezután jöhet a szemfestés.

A tökéletes tartósság érdekében válassz egy dörzsálló vagy vízálló mélykék szemceruzát, készíts egy körsatírt, majd egy ecset segítségével szépen satírozd el a ceruzát. Jöhet a titokzatos midnight blue szemhéjpúder: satírozd a mozgó szemhéjadra és alul is végig az alsó pillatőnél. Mosd el szép átmenettel a kontúrszéleket, a szemzughoz tegyél egy kevés hideg arany árnyalatú szemhéjpúdert, hogy vibráljon tőle a gyönyörű kék szemfestésed. Fokozd a hatást mikró finomságú csillámporral, tedd a szemhéj közepére. Kontrasztosítsd az így elkészített sminkedet fekete khol szemceruzával: tedd a vízvonalra és egy picit a szempillatőhöz. Végül koronázd meg a kifürkészhetetlenül titokzatos tekintetedet egy műszempilla hatású, extra dúsító, fekete szempillaspirállal.

Szilveszterkor próbáld ki a midnight blue szemfestést Forrás: Shutterstock

Ajkad természetes ragyogásához válassz egy ápoló hatású, tartós, nude árnyalatú ajakrúzst. Ha a csillogást részesíted előnyben, akkor megbolondíthatod úgy is, hogy a tartós rúzsra mikró csillámot teszel vagy csillogó szájfényt. Bármelyiket választod, legyen csodaszép új éved!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.