60 év után derült ki, hogy milyen viszony van a két férfi között

testvér barát családfa DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő esetről számolt be két férfi, akik hosszú évek óta barátok. Most azonban kiderült, hogy nem csak barátok.

Alan Robinson és Walter Macfarlane Hawaii egyik szigetén, Oahun élnek. A két férfi 15 hónap eltéréssel született, és ugyanabba az iskolába jártak. Azóta jó kapcsolatban vannak, vagyis már több, mint 60 éve barátságban állnak egymással. Most azonban kiderült, hogy nem csak barátok,

hanem testvérek is.

60 évig éltek egymás közelében úgy, hogy nem is tudták: testvérek Forrás: KHON2

Alant születése után nevelőszülőkhöz adták, Walter pedig sosem ismerte az édesapját, így nem is jutott eszükbe azon gondolkodni, hogy esetleg közük lenne egymáshoz. Waltert viszont nagyon érdekelte, hogy ki lehet az apja, ezért regisztrált egy családfa-kutató oldalra, ahol DNS teszteket végeztek. Az eredmények pedig döbbenetes hasonlóságot mutattak egy Robi737 nevű felhasználóval.

Nem tudják megemészteni a híreket Forrás: KHON2

Mint kiderült, Robinsonról volt szó, aki azért használta a 737-es számot, mert korábban az Aloha Airlines 737-es járatának volt pilótája. Mióta ez kiderült, a két férfi nem tér magához. Egy tévéműsorban is vendégeskedtek, ahol elmondták, hogy talán sosem fogják feldolgozni ezt a pozitív meglepetést.- írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.