házasság tartásdíj válás lány Drága családom gyerek Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio immár 7 éve nem látta nagyobbik lányát, az előző házasságából született Emesét. Tartásdíjat is csak utólag fizetett, miután a bíróság végrehajtást rendelt el.

A tévénézők a Sláger TV-n futó Drága családom című reality-n keresztül követhetik nyomon Emilio családjának mindennapjait. Kevesen tudják azonban, hogy az énekesnek előző házasságából már van egy nagylánya, akiről csak ritkán beszél. Nem véletlenül, ugyanis jó ideje nem tartják egymással a kapcsolatot.

Emilio és volt felesége, Emese még tizenévesen jött össze, majd házasságkötésük után született egy lányuk, az immár 20 esztendős Emese. Ez a házasság azonban véget ért, és a válás után Emilio még a tartásdíjat is elfelejtette fizetni, a bíróság döntésének értelmében utólag kellett fizetnie. Emese utoljára 14 éves korában látta az apját. Akkor úgy köszöntek el egymástól, hogy majd másnap felhívja őt Emilio, ám ez azóta sem történt meg.

Emilio 7 éve nem kereste a lányát Forrás: Instagram

Az énekes most azt állítja, fogorvosasszisztensnek tanuló lánya bármikor felkeresheti őt.

Ez egy régi történet, amely azóta lezárult. Nem szeretném a múltat felemlegetni, különösen nem egy újság hasábjain. Alakult, ahogy alakult, de a szívem és a házam mindig nyitva áll a gyerekem előtt, ő mindig a vérem marad, akinek ha szüksége lesz rám, itt leszek. Az ajtóm nyitva áll előtte, ez korábban is így volt, és lesz a jövőben is." – árulta el a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.