A hét sztárja egyértelműen a modell, Rosie Huntington-Whiteley volt, aki az elmúlt napokat New Yorkban töltötte. Elképesztően stílusos outfiteket villantott: egyszerűen imádtuk!

  • Farmer a vörös szőnyegen

A Vámpírnaplók sztárja, Kat Graham a Kids' Choice Awards díjátadón jelent meg ebben a szuper outfitben. A tüll szoknyához feliratos pólót és oversize farmer kabátot választott. Szuper összeállítás volt, nem úgy, mint a főleg sorozatokból ismert AnnaLynne McCord szettje. Ő ugyan nem díjátadóra, csupán egy szalon megnyitójára volt hivatalos, ahol nyilván nincs szigorú dress code, ez a farmer shortos, bakancsos megoldás nagyon kilógott: inkább egy fesztiválra való. 

Kast Graham (balra), AnnaLynne McCord (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Estélyi modell módra

A Hongkongban megrendezett amFAR gálán ugyan nem tolongtak a celebek, néhány A-kategóriás modell jelen volt az eseményen. Alessandra Ambrosio ráadásul egy nagyon dögös fekete estélyiben érkezett, ami a hátát hangsúlyozta. Shanina Shaik a combjaira helyezte a hangsúlyt ebben az ezüst darabban. A kiegészítők kicsit kuszák voltak: a fekete cipő igencsak elütött a pink táskától, amihez viszont a zöld ékszerek jól passzoltak. Egy ezüst magassarkúval talán jobb lett volna az összhang.

Alessandra Ambrosio (balra), Shanina Shaik (jobbra)Forrás: Getty Images
  • A tökéletes Rosie

Rosie Huntington-Whiteley New Yorkban járt a héten, ahol jelesre vizsgázott az utcai stílusban. Két kedvencünk a piros műbőr nadrágos szett volt, amit bélelt motoros dzsekivel kombinált, illetve a minimálisan oversize-ra szabott nadrágkosztüm, amit övtáskával viselt. 

Rosie Huntington-WhiteleyForrás: Getty Images
Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünk

Mom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. Olvasd el az interjút!