Alessandra Ambrosio Shanina Shaik vörös szőnyeg Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét sztárja egyértelműen a modell, Rosie Huntington-Whiteley volt, aki az elmúlt napokat New Yorkban töltötte. Elképesztően stílusos outfiteket villantott: egyszerűen imádtuk!
  • Farmer a vörös szőnyegen

A Vámpírnaplók sztárja, Kat Graham a Kids' Choice Awards díjátadón jelent meg ebben a szuper outfitben. A tüll szoknyához feliratos pólót és oversize farmer kabátot választott. Szuper összeállítás volt, nem úgy, mint a főleg sorozatokból ismert AnnaLynne McCord szettje. Ő ugyan nem díjátadóra, csupán egy szalon megnyitójára volt hivatalos, ahol nyilván nincs szigorú dress code, ez a farmer shortos, bakancsos megoldás nagyon kilógott: inkább egy fesztiválra való.

Kast Graham (balra), AnnaLynne McCord (jobbra) Forrás: Getty Images
  • Estélyi modell módra

A Hongkongban megrendezett amFAR gálán ugyan nem tolongtak a celebek, néhány A-kategóriás modell jelen volt az eseményen. Alessandra Ambrosio ráadásul egy nagyon dögös fekete estélyiben érkezett, ami a hátát hangsúlyozta. Shanina Shaik a combjaira helyezte a hangsúlyt ebben az ezüst darabban. A kiegészítők kicsit kuszák voltak: a fekete cipő igencsak elütött a pink táskától, amihez viszont a zöld ékszerek jól passzoltak. Egy ezüst magassarkúval talán jobb lett volna az összhang.

Alessandra Ambrosio (balra), Shanina Shaik (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A tökéletes Rosie

Rosie Huntington-Whiteley New Yorkban járt a héten, ahol jelesre vizsgázott az utcai stílusban. Két kedvencünk a piros műbőr nadrágos szett volt, amit bélelt motoros dzsekivel kombinált, illetve a minimálisan oversize-ra szabott nadrágkosztüm, amit övtáskával viselt.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images

Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünk

Mom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. Olvasd el az interjút!

3 sminktipp, amit kötelező kipróbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180321-3-sminktipp-amit-kotelezo-kiprobalnod-iden-tavasszal.htmlHa mindig is szerettél volna kék szemeket, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, ugyanis hódít a kék szemfestés. Ha imádod a cicás, huncut tekintetet, akkor az új tustechnikát kell elsajátítanod. Ha pedig a titokzatos, füstös hatású szemfestés rabja vagy, próbáld ki a legújabb, őrülten izgalmas színes smokey-t. TrendOrigoFrissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigoA születésnapos Lady Gaga legsokkolóbb ruhái az elmúlt 10 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180327-a-szuletesnapos-lady-gaga-legsokkolobb-ruhai-az-elmult-tiz-evbol.htmlVérbeli előadóművész, különc, lázadó, egyszóval Lady Gaga. Róla lesz most szó, hiszen ma ünnepli 32. születésnapját, ezzel együtt első albumának 10. évfordulóját. Bizony, az énekesnő immáron 10 éve éli mindennapjait rajongói figyelő tekintete előtt, akik nemcsak zenéje miatt, de egyedi, feltűnő, a színpadiasságot és drámaiságot, sőt a mondanivalót sem nélkülöző stílusa miatt is imádják. Ezúttal a legextrémebb outfitjeit szedtük össze: isten éltessen Lady Gaga! TrendOrigo96 évesen adta ki új könyvét a divatikon, Iris Apfelhttp://www.life.hu/trend/20180321-iris-apfel-divatikon-96-evesen-adta-ki-uj-konyvet.htmlAccidental Icon, vagyis Véletlenül lett ikon címmel adta ki legújabb könyvét a 96 éves Iris Apfel. Iris elképesztő életútat tudhat a magáénak, amiről a könyvében is beszámol. A Fehér Ház lakberendezője, és a felső tízezer híres stylistja volt, majd social media sztár lett: harsány stílusáért, látványos kiegészítőiért az egész világ rajong. Következzen 10 idézet az új könyvéből! TrendOrigoGivenchy és Audrey Hepburn: a tervező és a múzsa, akiből divatikon letthttp://www.life.hu/trend/20180321-hubert-de-givenchy-divattervezo-91-evesen-elhunyt.html"Egyedül neki vannak olyan ruhái, amiben igazán önmagam vagyok. Ő messze több, mint egy tervező, ő személyiséget teremt" - mondta legnagyobb múzsája, Audrey Hepburn Givenchyről, a letisztult elegancia, az egyszerű vonalak, a rafinált részletek mesteréről, aki 91 évesen távozott az élők sorából. TrendOrigoTop 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.