Heti trendjelentés: Rihanna bőrruhában mutatta meg alakját

street style trendjelentés Rihanna vörös szőnyeg Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti, ez a hét nem volt a legizgalmasabb, azért persze az utcastílussal együtt volt pár emlékezetes outfit. Mutatjuk őket!
  • A legdögösebb

Rihanna bőrruhában és látványos kiegészítőkkel villantotta meg combjait és dekoltázsát a Fenty Beauty milánói rendezvényén.

Forrás: Northfoto
  • A Hamupipőke

A Silent Hill - A halott város New York-i premierjén Emily Blunt Hamupipőke stílusú szoknyában jelent meg, amit bordó övvel és felsővel viselt.

Emily Blunt Forrás: Getty Images
  • Bohó style

Tudjuk jól, hogy Jared Leto imádja a színeket és a mintákat. Ezúttal sem cáfolt rá: új albumának bemutató koncertjére igyekezve is bohó stílusban láthattuk.

Jared Leto Forrás: Getty Images
  • A legstílusosabb

Múlt héten is levett a lábunkról, és most is csodálatos outfitekkel kápráztatott el bennünket. Stílusos, elegáns, mégis laza: a kedvenc hármasunk.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images
  • Kedvenc sztárpárunk

Nemcsak a leghelyesebb és a legjobb humorú, de a legstílusosabb sztárpár díját is ők nyernék: Blake Lively és Ryan Reynolds ezen a héten is tündököltek.

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.