Liptai Claudia nem tartozik a csontsovány hírességek közé, de ezt nem is bánja, bátran vállalja kerekded idomait és a pasik is odáig vannak érte. Most az is kiderült, milyen apró módszerekkel csalják le a pluszkilókat a stylistok a műsorvezetőről.

Lánczos Benkő Tímea stylist a Blikknek elárulta, melyek azok az apró trükkök, amelyekkel még szebbé és vékonyabbá varázsolják hétről hétre Liptai Claudiát A Nagy Duett című műsorban.

Haj

Mindenképp olyan frizurát varázsolnak Claudiának, amelyek nyújtják az arcát. Lehet ez egy magas lófarok, tupír, fejteteji konty, esetleg egy hajba kötött kendő és természetesen egy ideális smink.

Felsőtest

Sok esetben válltöméssel ellensúlyozzák a csípő vastagságát. A mély dekoltázs is nyújthatja a felsőtestet, és egy hosszabb nyaklánc is segíthet.

Perceken belül indul A Nagy Duett! #anagyduett #istenilesz @lindaholdampf @fibiveger #tihanyiildiko ruha: @dange_csikos_aniko

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Derék

A derekat érdemes egy övvel karcsúsítani, illetve ajánlott szűkített ruhákat, karcsúsított blézert vagy zakót választani.

Lábak

A térdig érő szoknya jó választás lehet, mert hangsúlyozza a szép lábakat és meg is nyújtja azokat. A magassarkú is előnyös viselet, főleg, ha testszínűt választunk.