Így varázsolják még vékonyabbá Liptai Claudiát

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
fashion week műsorvezető A Nagy Duett Liptai Claudia stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia nem tartozik a csontsovány hírességek közé, de ezt nem is bánja, bátran vállalja kerekded idomait és a pasik is odáig vannak érte. Most az is kiderült, milyen apró módszerekkel csalják le a pluszkilókat a stylistok a műsorvezetőről.

Lánczos Benkő Tímea stylist a Blikknek elárulta, melyek azok az apró trükkök, amelyekkel még szebbé és vékonyabbá varázsolják hétről hétre Liptai Claudiát A Nagy Duett című műsorban.

Haj

Mindenképp olyan frizurát varázsolnak Claudiának, amelyek nyújtják az arcát. Lehet ez egy magas lófarok, tupír, fejteteji konty, esetleg egy hajba kötött kendő és természetesen egy ideális smink.

Felsőtest

Sok esetben válltöméssel ellensúlyozzák a csípő vastagságát. A mély dekoltázs is nyújthatja a felsőtestet, és egy hosszabb nyaklánc is segíthet.

Perceken belül indul A Nagy Duett! #anagyduett #istenilesz @lindaholdampf @fibiveger #tihanyiildiko ruha: @dange_csikos_aniko

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Derék

A derekat érdemes egy övvel karcsúsítani, illetve ajánlott szűkített ruhákat, karcsúsított blézert vagy zakót választani.

Lábak

A térdig érő szoknya jó választás lehet, mert hangsúlyozza a szép lábakat és meg is nyújtja azokat. A magassarkú is előnyös viselet, főleg, ha testszínűt választunk.

A legsokkolóbb trendek a Coachella fesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180423-a-legsokkolobb-trendek-a-coachella-fesztivalrol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk! TrendOrigoArckontúrozás 2018-ban: így csináld!http://www.life.hu/trend/20180418-arckonturozas-2018ban-igy-alakithatod-ki-a-tokeletes-arcformat.htmlA tökéletes arc nem álom többé! A krémes arckontúrozó paletták ideje most jön csak igazán. Lélegzetelállítóan természetes hatás érhető el a krémes textúrákkal, és három egyszerű lépéssel könnyedén kialakítható az ideális arcforma. TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--Meghan Markle-nek két menyasszonyi ruhája is leszhttp://www.life.hu/trend/20180420-meghan-marklenek-ket-menyasszonyi-ruhaja-is-lesz.htmlMár egy hónap sincs hátra Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig és immár azt is tudni lehet, hogy az ifjú menyasszonynak két ruhája is lesz a nagy napon. Trend--Heti trendjelentés: Winnie Harlow a hét legstílusosabb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20180420-heti-trendjelentes-szerepel-benne-winnie-harlow-lindsey-vonn-budy-phillips.htmlKülönleges estélyi ruhák, barokkos stílusjegyek, és Winnie Harlow, aki egyértelműen a hét legjobban öltözött sztárja: mutatjuk az elmúlt napok emlékezetes vörös szőnyeges megjelenéseit. Trend--Mi kerül az ajkainkra 2018 tavaszán? Eláruljuk! http://www.life.hu/trend/20180418-ruzstrendek-ajakfenyek-2018-tavaszan.htmlEbben a szezonban a kényeztető luxus ragyogás a trend. Egy picit félretehetjük a matt textúrákat, legalábbis tavasszal, mert jönnek az irizáló, több színből álló, magasfényű, ápoló, csillogó szájfények. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.