Kollányi Zsuzsi édesapjáról vallott: nem volt része az életének

család apa Kollányi Zsuzsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi hamarosan édesanya lesz, párjával első közös gyereküket várják. Az énekesnő boldogsága határtalan, hiszen tudja, hogy szerelme odaadó édesapa lesz. Olyan, amilyen neki nem adatott meg.

Kollányi Zsuzsi első gyermekét várja, és mindennél jobban vágyik egy egész, összetartó családra, neki ugyanis ez nem adatott meg. Édesapja ugyanis soha nem volt része az életüknek, sem a szülei válása előtt, sem az után. Egy darabig igyekezett jó kapcsolatot kialakítani vele, de egy idő után feladta.

Kollányi Zsuzsi édesapja nem volt része az életüknek Fotó: Mudra László - Origo

"

Felnőttként már egyáltalán nem tartottuk vele a kapcsolatot,

Lokálnak

Kollányi Zsuzsi édesapja haláláról nyilatkozott: bántja, hogy nem köszönt el tőle


Kollányi Zsuzsi, a Sztárban sztár énekesnője nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és még nincs is túl rajta. Édesapja meghalt, és hiába tudta már a család, hogy közeleg a vég, mégis nagyon megviselte az énekesnőt a veszteség: elköszönni sem tudott tőle. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.