Együtt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Lara

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
torna Rubint Réka Schobert Lara testmozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. 

"Tudom, hogy példaként tekint rám. Azok a szülők, akik tudatosan élnek, nem is tudják, mekkora ajándékot adnak, mert a gyermek mindig másolja a szülőt" - nyilatkozta Réka a Vasárnapi Blikknek.

"Mondtam, hogy örülnék, ha újra együtt szerepelnénk, és nagyon jólesett, hogy azt mondta: anya, boldogan megyek! Ő is tudja, az üzenete milyen sok gyerekhez jut el. Lara életében is jelen van a mozgás, de ő nem a fitneszben találta meg a szenvedélyét, hanem a lovaglásban. Nem szeret a rivaldafényben állni, akkor a legboldogabb, ha a lovardában lehet. Mi ezt Norbival tiszteletben tartjuk, semmit nem erőltetünk. A legfontosabb, hogy boldogok legyenek" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.