Singh Viki szívesen vetkőzne: 10 kilót fogyott az énekesnő

fogyás Singh Viki vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki 10 kilótól szabadult meg, ennek köszönhetően sokkal magabiztosabbá vált: már bártan vetkőzik, és egy férfimagazinban is szívesen megmutatná bájait. 

Bár Singh Viki mindig is tudta, hogy nem kövér, őt mégis zavarták a plusz kilói. Végül elhatározta, hogy komoly diétával és testmozgással megszabadul a feleslegtől főleg azért, mert kiderült, barátja a vékony lányokat szereti. Sikerült is az énekesnőnek megszabadulnia 10 kilótól, azóta sokkal magabiztosabb.

Singh Viki szívesen vetkőzne Forrás: Isntagram/Singh Viki
Cinthya Dictator elárulta, miért fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-cinthya-dictator-elarulta-miert-fogyott-le.htmlMindenkinek feltűnt, hogy az egyébként is vékony Cinthya Dictator az elmúlt időben még soványabb lett. Most elárulta, mi ennek az oka. Ez Zsír!OrigoAnyák! A játszótér nem csak homokozásra, de edzésre is kiválóan alkalmashttp://www.life.hu/ez-zsir/20180511-anyak-a-jatszoter-edzesre-es-alakformalasra-is-alkalmas.htmlA várandósság és a szülés után a legtöbb anyukának célja, hogy visszanyerje az alakját. Erre azonban kisbaba mellett kevés az esély, főként, ha a babavárás alatt olyan szerencsétlen helyzet állt elő, hogy csak és kizárólag a nutellás fánkot kívántad. Egy kisgyerekkel azonban már jóval több lehetőséged van; észszerű diéta, otthoni torna. Mi most egy szuper megoldást mutatunk, mellyel összekötheted a kellemest a hasznossal. Irány a játszótér! Ez Zsír!OrigoEzért fogadott személyi edzőt Katus Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180522-ezert-edz-szemelyi-edzovel-katus-attila.htmlKatus Attila volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Ez Zsír!OrigoIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel: receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180517-inditsd-a-napot-edesburgonyas-reggelivel.htmlÉrdemes kísérletezni az édesburgonyával, mert nemcsak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is remek fogásokat lehet készíteni belőle. A reggelibe azért jó belecsempészni, mert a különleges íz mellett az alacsony glikémiás terhelése miatt roppant egészséges is. Ez Zsír!OrigoEgyütt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Larahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-egyutt-tornaztatja-az-embereket-rubint-reka-es-lanya-lara.htmlKözös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. Ez Zsír!OrigoA hétvége receptje: kacsaragu kelbimbóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-recept-kacsaragu-kelbimboval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.