Ma délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában.

Shakira és Gerard Piqué hazája is a legjobb 16 közé jutott a foci vb-n, így van miért szorítania a sztárpárnak és családjuknak. Spanyolország vasárnap délután, Kolumbia pedig július 3-án lép majd pályára Anglia ellen a világbajnokságon. Felmerül hát a kérdés, kinek is drukkol valójában a híres énekesnő.

Vajon kinek drukkol Shakira a foci vb-n?Forrás: Instagram/3gerardpique

Piqué játéka kérdéses az oroszok ellen, spanyol lapinformációk szerint ugyanis előfordulhat, hogy a Barcelona védője nem tud pályára lépni Oroszország ellen. Mint ismeretes, a mérkőzés előtti utolsó edzésen Pepe Reinával ütközött, az eset után pedig ápolni kellett a bokáját.

Az esettől függetlenül Shakira korábbi Instagram-posztjában azt írta, Kolumbiának szurkol, és be is öltöztette csemetéit a válogatott mezébe:

Shakira és Gerard Piqué gyermekei, Milan és Sasha hatalmasat nőttekForrás: Instagram/shakira

Az ötéves Milan és öccse, a háromesztendős Sasha ugyan borzasztóan cukik a kolumbiai szerelésben, de egészen biztos, hogy ma este a papájukért is éppúgy szorítanak majd:

Shakira és Gerard Piqué fiainak jól áll a sárga mezForrás: Instagram/shakira
Enrique Iglesias ikreivel"Forrás: Instagram/enriqueiglesias "
Kinek drukkol ma Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova?

Nem Shakira és Piqué az egyetlen sztárpár, akik duplán érintettek a foci vb-n.

Spanyolország ma este Oroszországgal csap össze, így megpróbáltuk kideríteni, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Lássuk az eredményt!