Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?

Forrás: Instagram/3gerardpique -
Kolumbia foci-vb 2018 Spanyolország Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában.

Shakira és Gerard Piqué hazája is a legjobb 16 közé jutott a foci vb-n, így van miért szorítania a sztárpárnak és családjuknak. Spanyolország vasárnap délután, Kolumbia pedig július 3-án lép majd pályára Anglia ellen a világbajnokságon. Felmerül hát a kérdés, kinek is drukkol valójában a híres énekesnő.

Vajon kinek drukkol Shakira a foci vb-n? Forrás: Instagram/3gerardpique

Piqué játéka kérdéses az oroszok ellen, spanyol lapinformációk szerint ugyanis előfordulhat, hogy a Barcelona védője nem tud pályára lépni Oroszország ellen. Mint ismeretes, a mérkőzés előtti utolsó edzésen Pepe Reinával ütközött, az eset után pedig ápolni kellett a bokáját.

Az esettől függetlenül Shakira korábbi Instagram-posztjában azt írta, Kolumbiának szurkol, és be is öltöztette csemetéit a válogatott mezébe:

Shakira és Gerard Piqué gyermekei, Milan és Sasha hatalmasat nőttek Forrás: Instagram/shakira

Az ötéves Milan és öccse, a háromesztendős Sasha ugyan borzasztóan cukik a kolumbiai szerelésben, de egészen biztos, hogy ma este a papájukért is éppúgy szorítanak majd:

Shakira és Gerard Piqué fiainak jól áll a sárga mez Forrás: Instagram/shakira

Kinek drukkol ma Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova?

Nem Shakira és Piqué az egyetlen sztárpár, akik duplán érintettek a foci vb-n.

Spanyolország ma este Oroszországgal csap össze, így megpróbáltuk kideríteni, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Lássuk az eredményt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.