Szőrös lábáról posztolt a népszerű blogger, Leandra Cohen

szőrös borotválás blogger borotva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leandra Cohen, a népszerű blogger, úgy döntött, végleg megszabadul a borotvától.

Leandra Cohennek közel 700 ezer követője van az Instagramon. A népszerű blogger nemrég elérkezettnek látta a pillantott, hogy végleg leszámoljon a borotvával. Elege lett abból, hogy túl sok idején elveszi a borotválás, ezért immár szőrös lábbal, hónaljjal éli mindennapjait. Közösségi oldalára feltöltött fotóin először meghökkentek a követői, de rengetegen vannak olyanok, akiktől elismerő kommenteket kapott.

Ma már egyre több híresség követi a példáját, láthattuk már szőrösen Rihannát, és Madonna lánya, Lourdes is rendszeresen posztol fotót borotválatlan hónaljáról.

Highlow not to be confused with hello but that too

Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) által megosztott bejegyzés,

Summer stack in progress how’s it looking sry I mean lewking

Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) által megosztott bejegyzés,

Nincs érettségije Tóth Andinak: rajongói biztatják, tegye le a vizsgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-nincs-erettsegije-toth-andinak-rajongoi-biztatjak-tegye-le-a-vizsgat.htmlTóth Andi már 19 éves, de még mindig nem érettségizett le. TV + SztárokOrigoFürdőruhában, tengerparton pózol Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-tengerparton-pozol-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni szereti megmutatni magát a közösségi oldalain. Most is így tett, és a hatás nem maradt el, fürdőruhás képeit nyálcsorgatva nézik a pasik. TV + Sztárok--Gyermekei anyjáról, Héczey Éváról mesélt Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gyermekei-anyjarol-heczey-evarol-meselt-verebes-istvan-szinesz.htmlVerebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki. TV + SztárokOrigoFürdőruhában, tengerparton pózol Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-tengerparton-pozol-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni szereti megmutatni magát a közösségi oldalain. Most is így tett, és a hatás nem maradt el, fürdőruhás képeit nyálcsorgatva nézik a pasik. TV + Sztárok--Így él az egykori Skála-modell, Komjáthy Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20180721-igy-el-az-egykori-skalamodell-komjathy-agi.htmlAz egykor rajongott Skála-modell, Komjáthy Ágnes a Bestnek adott interjút. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde kerékpárra pattanthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-kiszel-tunde-kerekparra-pattant.htmlEgyre aktívabb életet él a közösségi médiában Kiszel Tünde. Most pedig új hobbiját is megmutatta: biciklizni kezdett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.