Madonna lánya, Lourdes szőrös hónaljat villantott: fotó

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
szőrös hónalj szőr Lourdes Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borotválni, vagy nem borotválni: ez a kérdés mostanában újra és újra előjön, és mindig két csoportra osztja az embereket. Ezúttal Madonna lánya, Lourdes fotója váltott ki hatalmas vitát, a 21 éves lány ugyanis szőrös hónaljjal kívánt boldog új évet!

Madonna bizonyára büszke lányára, hiszen az ő karrierje és egész léte is arról szólt, hogy szembemenjen az elvárásokkal, és azt tegye, ami neki jó. Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától, habár kevésbé egyedi: Lourdes szőrös hónaljjal kívánt mindenkinek boldog új évet. Természetesen az emberek egy része felháborodott és fintorog a kép láttán, míg a mások azt hangoztatják, szíve joga szőrt növeszteni.

Madonna lánya, Lourdes Leon szőrös hónaljat villantott Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

A szőrös hónalj akció nem új keletű, időről időre egy-egy sztár megjelenik a vörös szőnyegen, vagy más eseményen borotválatlan hajlattal, szintén hasonló reakciókat kiváltva. Úgy tűnik, hogy Lourdes sem kívánt sokat gondolkozni azon, mivel borzolja fel a kedélyeket 2018 első napján: a jól beválthoz fordult és el is érte azt, amit szeretett volna.

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.