Minden idők legrondább Emmy ruhái

Emmy Emmy-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni az Emmy-t, amit 1949 óta adnak át Hollywoodban. A 2018-as gálát ma este tartják, ráhangolódásképpen pedig összeszedtük az elmúlt évek legkínosabb vörös szőnyeges ruháit. 

Az Emmy-t a harmadik legrangosabb filmes eseménynek tartják. Habár dobogós, a vörös szőnyeges bevonulásban egyértelműen alulmarad az Oscar- és a Golden Globe-gála pompájához képest. Ennek ellenére, visszanézve az elmúlt pár évre, akadt néhány kellemes és kellemetlen meglepetés az Emmy-n is. Most az utóbbiakat mutatjuk meg!

  • Sarah Jessica Parker - 2000

Ezt a balerina stílust túlságosan is sokszor látjuk a vörös szőnyegen, többek között a Golden Globe-on is volt már hasonlót. Szerintünk nem kellene erőltetni, a rengeteg csodás estélyi között kissé sutának hat ez a fazon.

Sarah Jessica Parker Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Sgranitz
  • Bai Ling - 2003

Ha már az ízléstelenségnél tartunk, a színésznő, Bai Ling 2003-as ruháját is meg kell mutatnunk. Ez a lehető legközönségesebb kivágás, amit egy ruhán látni lehet.

Bai Ling Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Arun Nevader
  • Joan Rivers - 2003

A híres komika szintén 2003-ban hökkentette meg a nagyérdeműt óriási madárfészkkre emlékeztető ruhájával.

Joan Rivers Forrás: WireImage/© Jeffrey Mayer 2003 All Rights Reserved/Jeffrey Mayer
  • Vanessa Marcil - 2004

A sorozatszínésznő, Vanessa Marcil borzalmasan szabott és ronda anyagokkal kombinált ruhája az egyik legdurvább divatbaki az Emmy-gálák történetében.

Vanessa Marcil Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Peter Kramer
  • Lady Gaga - 2011

Az énekesnő 2011-ben oldalt kivágott ruhában vonult a vörös szőnyegen. A felsliccelés helyett meglehetősen furcsa volt ez a lyuk, ami csípőig belátást engedett Gaga idomaiba.

Lady Gaga Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Andrew H. Walker
  • Heidi Klum - 2015

Heidi Klumnak több ruhája is versenyben volt, végül ezt a 2015-ös, aszimmetrikus darabot választottuk.

Heidi Klum Forrás: WireImage/2015 John Shearer/John Shearer
  • Ajiona Alexus - 2017

A 13 okom volt egyik szereplője 2017-ben választott egyik oldalon szoknyás megoldást. Pedig imádjuk az aszimmetrikus ruhákat, de ez nem az az imádnivaló darab. Sokkal inkább furcsa.

Ajiona Alexus Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Ariel Winter - 2017

A Modern család színésznője tavaly magasan felsliccelt ruhájában, középen azzal a fityegő anyagdarabbal sokkal inkább bizarr, mintsem dögös látványt jelentett.

Ariel Winter Forrás: Getty Images/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.