Nyári Károly zongorista nagyobbik lánya, Nyári Edit férjhez ment. az esküvőt a Szent István-bazilikában tartották, a lakodalomban pedig a legnevesebb művészek szórakoztatták a vendégeket. 

Két zenészcsalád fiataljai házasodtak össze, ugyanis Nyári Károly zongoraművész lánya, Nyári Edit énekes és Dráfi Kálmán, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezető egyetemi tanárának fia összeházasodtak. 

Dráfi Kálmán és Nyári Edit egy meseszép esküvőn mondták ki az igent a Szent István-bazilikában, a lakodalmat pedig az egyik szállodában tarottták a Duna partján. A fiatalok egy esküvőn találkoztak. "Felkérést kaptam, hogy lépjek fel, meglepetésként a lányaim, Aliz és Edit is énekeltek. Ki gondolta volna, hogy ennek egy másik esküvő lesz a vége?" - emlékezett vissza Nyári Károly, aki örömmel adta áldását a frigyre. A pár szerelme lassan bontakozott ki, megismerkedésük első évfordulóján történt a lánykérés, két évig jártak jegyben és csak az esküvő után költöztek össze. 

"Az érzés, hogy megtaláltad az, akire vártál, egyszer adatik meg az életben. Mi ezt éreztük" - mondta Nyári Edit a Best magazinnak. A lapnak azt is elárulták, hogy a lakodalomban művészbarátaik léptek fel, mint például Tokody Ilona és Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas operaénekesnők, valamint a 100 Tagú Cigányzenekar zenészei Lendvay Csócsi József prímás vezetésével, de fellépett Nyári László hegedűművész is. A násznép a vacsorán libamáj, ráksaláta, Újházi-tyúkhúslevesl, frissen sültek és borjúpörkölt közül választhatott. A dekorációban, a meghívókon és a torán is megjelent az, hogy két zenészcsalád fiataljai házasodtak össze.