Habár rengeteg vörös szőnyeges esemény volt a héten, egy mégis kiemelkedett közülük, mégpedig a Moschino és a H&M közös kollekciójának bemutatója. A Moschino nem éppen visszafogott darabjairól híres, és a vendégek is ennek megfelelően választották meg outfitjeiket, persze főleg a márkától.

  • A fiatal színésznő, Indya Moore arany és fekete szettje kifejezetten vagány volt, de ez a fogékszer már túl sok volt a jóból. Nem beszélve arról, hogy hastájékon egy kis szőr is kikandikált.
Indya MooreForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images
  • Bebe Rexha outfitjét a CD-lemezek inspirálták. A fülbevaló még egészen jól is állt neki.
Bebe RexhaForrás: Getty Images
  • Az este legemlékezetesebb vendége a transzszexuális előadóművész, Amanda Lepore volt. Az 50 éves énekesnő és modell bizony nem egy szégyenlős típus, kitette, amit csak lehetett.
Amanda LeporeForrás: Getty Images
  • Tilda Swinton nem ezen a rendezvényen, hanem a Suspiria című film premierjén jelent meg ebben a bőszárú neonnadrágban. Nemcsak a nadrág volt látványos darab, de a blézerre varrt kezek és a szintén kezet formáló kistáska is.
Tilda SwintonForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images
Visszatért a neonláz: te bevállalnád ezeket a darabokat?

Szinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a '90-es évekből. Legutóbb a biciklisnadrágokról írtunk, most pedig a neonszínek vannak porondon.