Autista kisfiát neveli egy Suffolkban élő édeanya, Kate, aki úgy érzi, nem kap elég segítséget és támogatást. A fia gyakran agresszív, dühkitörései vannak, rendkívül nehezek a mindennapjai. 

"Nem tudom tovább csinálni" - fakadt ki a Suffolkban élő édesanya, Kate, aki autista kisfiát neveli. Jamesnek gyakran vannak dühkitörései, számos alkalommal előfordult már, hogy agresszív volt - írja a Mirror. 

Hároméves korában kezdett erőszakoskodni, ezután diagnosztizálták nála az autizmust. James most 7 éves, még mindig gyakran üti, rúgja az édesanyját, amikor "összeomlik".  

A BBC-nek adott interjújában elmondta, hogy eddig ő sem beszélt a súlyos problémákról, de most úgy érzi, hogy ki kell állnia a világ elé, és több támogatást kérni a hozzá hasonló szülőknek. "Egy olyan egyszerű dolog is félórás összeomláshoz vezet nála, hogy megkérem, vegyen fel a padlóról egy darab papírt" - mondta megtörten Kate. És bár szereti a fiát, belefáradt a küzdelembe. A videóban az is látható, mit művel a gyermek, amikor dühkitörések gyötrik. 

Az NHS adatai szerint az Egyesült Királyságban 700 ezer autista él. Főként a kisebb városokban jelent gondot az, hogy segítsenek az autizmussal küzdő családoknak. 

Ismerd meg egy magyar autista kislány életét: Alíz Csodaországból - A világ egy autista kislány szemével