Kanye West elárulta: negyedik gyermeküket várják Kim Kardashiannel

Kanye West szülés kim kardashian család gyermek béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban is felreppentek a hírek azzal kapcsolatban, hogy Kanye West és Kim Kardashian a negyedik gyermeküket várják. Most azonban biztosnak tűnik a családgyarapodás híre. 

Már 3 gyönyörű gyermeket nevel Kim Kardashian és Kanye West. Korábban beszámoltunk róla, hogy egyes források szerint negyedik gyermekét várja a pár. Harmadik gyermeküket béranya hordta ki, mert az édesanyánál méhlepény-rendellenességet állapítottak meg az orvosok. Úgy tűnik, a negyedik gyermeknél is ezt a módot választják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A Metro cikke szerint Kanye West egy elszólásából következtethetünk arra, hogy biztos a gyermek híre. Az őt fényképező fotósok minden jót kívántak neki a születendő gyermekhez, mire ő azt mondta: „Köszönöm, srácok”.

A cikk szerint azt is tudni lehet, hogy a gyermek valószínűleg fiú lesz, valamint azt is, hogy kora májusban születik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.