Meglepő Valentin-napi cukiságok – Szívecskés ajándékötletek

szerelmes Valentin nap szívecske szerelem ajándék ötletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a szerelmesek napja, az ajándékozási hagyományt pedig sokan követik. Nincs ezzel semmi baj, természetesen csak abban az esetben, ha az érzelmek kimutatása nem csupán február közepére korlátozódik. Korábban már írtunk arról, hogy miket ne vegyél a szerelmednek Valentin-napra, most megmutatjuk, melyek azok a szívecskés ajándékok, amelyek eltérnek a megszokottaktól, így pedig üde színfoltként szolgálnak a macitengerben.

Így bánj a szeretlek szóval a pszichológus szerint

Nem egyszerű kimondani: szeretlek. Ám ha egy kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból, pozitív irányba változhatnak a kapcsolataink. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának januári kihívásával ebben szeretnénk segíteni. Arról, hogyan befolyásolja érzelmeink kimutatása a szeretteinkkel való viszonyunkat, Vépy Viktória pszichológust kérdeztük. Olvasd tovább!

Így vigyél egyediséget a szerelmesek ünnepébe

A szerelem általános szimbóluma a szívforma. Erről mindenkinek teljesen egyértelmű, hogy az adott ajándék célja a gyengéd érzelmek kifejezése. Ezt azonban nem csak kispárna, medál vagy kulcstartó formájában tudod megmutatni. A következőkben hoztunk pár ötletet arra, hogy milyen frappáns, ténylegesen használható dolgokat adhatsz a szerelmednek.

Nap mint nap rád fogják őt emlékeztetni

Ne gondold, hogy egy konyhai eszköz nem lehet romantikus, persze ilyet csak annak érdemes adni, aki valóban tud is vele mit kezdeni, máskülönben még a végén sértődés lehet belőle. Az pedig Valentin-napon az utolsó, amit el akarhatsz érni.

Ne félj a különböző lakberendezési kiegészítőktől sem, de szív alakú gyertyatartó helyett vegyél inkább egy lámpát vagy egy kis szőnyeget.

A legtöbb ember desszertet, virágot vagy plüssállatot vár, ezekkel az ajándékokkal azonban valódi meglepettséget válthatsz ki, melyekkel egy jóleső mosoly kíséretében igazi kreatív szerelemművész lehetsz.

1. Szív alakú lámpa – ikea.hu 2990 Ft, 2. Antik ezüsttányér – sandbury.hu 1490 Ft, 3. Jégkockatartó – butlers.hu 1990 Ft, 4. Szív alakú serpenyő – beststuff.hu 1390 Ft, 5. Szív alakú polcok – trendotthon.hu 16 590 Ft, 6. Ingás falióra – suzannewhiteroberts.com 21 285 Ft, 7. Fali akasztó Frieda – moemax.hu 4290 Ft, 8. Szív alakú palacsintasütő – faszacuccok.hu 2490 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.