Sok hölgy fejében megfordulhat, hogy vajon a gondosan összeállított outfit melyik darabja a legvonzóbb a férfiak számára. Mitől lesz egy hölgy igazán stílusos az ellenkező nem szemében? ByeAlex, Puskás Peti és Liu Shaolin Sándor elárulták, nekik mitől vonzó igazán egy nő, sőt, saját öltözködésükről is vallottak.

ByeAlex stílusa távol áll az unalmastól. Az énekes, dalszerző és producer mindig változtat kicsit a megjelenésén, és senkinek nem hagyja, hogy beleszóljon az öltözködésébe.

Nincs mögöttem egy csapat, aki megmondja, mit vegyek fel, ez csak a nagyobb műsorokban történik így. Sokat variálok a stílusomon, nem szeretem a feltűnő márkajelzésű darabokat, ezzel szemben a kiegészítőket nagyon kedvelem. Jared Leto és James Franco a legnagyobb stílusikonom, rájuk mindig felnéztem” – kezdte Alex, aki azt is elárulta, számára mitől vonzó egy nő megjelenése. „A lányokon elsősorban nem a ruhát nézem, hiszen lehet, egy hónap múlva már nem is fogja hordani. Szexi lehet viszont egy menő sneaker, amikkel kifejezik a stílusukat. Emellett nagyon fontos, hogy egy lány milyen órát hord és milyen parfümöt használ” – tette hozzá az énekes.

ByeAlex nem a lányok ruháját néziForrás: RTL Klub

Liu Shaolin Sándor szíve már foglalt, de elárulta, hogy mivel lehetett legkönnyebben elcsavarni a fejét.

Nem szeretem a sminket, a természetesség sokkal inkább megfog, elsőként egy szép mosoly tud igazán levenni a lábamról. Nagyon tetszik viszont, ha valaki színesen öltözik és szoknyát visel” – kezdte az InStyle Style Award 2019 Legstílusosabb férfi kategória jelöltje, aki mindig ad a megjelenésére. „Leginkább rapperek inspirálják az öltözködésemet, szívesen viselek lezser és elegáns ruhákat is, alkalomtól és kedvtől függően” – mondta el a sportoló, aki folyamatosan figyeli a legfrissebb trendeket, több stylistot is követ social media felületeken.

Liu Shaolin Sándor szereti, ha a lányok szoknyát hordanakForrás: instagram.com/shaolinliu

Puskás Petinek nagyon fontos a környezet- és állatvédelem, így ez a nők öltözködésében is fontos szempont számára.

Szerintem egy stílusos nő olyan, mint egy tükör a világra. Az öltözködése által bepillantást nyerek abba, hogyan gondolkodik, érez, él. Nem kitűnni akar a tömegből, hanem az általa viselt darabokkal szeretné megmutatni magát, kifejezni a személyiségét és amit képvisel. Sőt, nekem az is fontos, hogy ne hordjon állati eredetű darabokat és figyeljen a környezetére” – árulta el az énekes, akinek édesapja a legnagyobb kritikusa, az ő véleményére mindig ad.

Puskás Peti a stílusos nőket szeretiForrás: RTL Klub