Andy Vajna budapesti temetése után Tímea visszautazott Los Angelesbe. A kormánybiztost ott is végső nyugalomra helyezték, Timi pedig nyárig kint marad, hogy megszerezze az állampolgárságot.

Vajna Tímea még 2018 novemberében adott interjút Hasulyó Jánosnak, amire a Story magazin bukkant rá a tévés operatőr Facebook-oldalán. A videót egyébként még Andy Vajna halála előtt töltötték fel a közösségi oldalra. Az interjúban elmondta, hogy 2019-ben szülni szeretne, mert tudta, hogy egy gyerek Andy nagy álma.

"Harminchat éves elmúltam, vagyis igencsak benne vagyok már a korban ahhoz, hogy gyereket szüljek. De furcsa mód soha nem éreztem azt, hogy most van itt az ideje. Andy nagyon szeretne már évek óta gyereket, én pedig örömet akarok neki szerezni azzal, hogy szülök neki egy kisbabát. Tudom, hogy ez mennyire fontos neki – nyilatkozta Timi. – Akárhányszor szóba hozta eddig, mindig azt mondtam, hogy még egy év, még egy év... 2019-ben viszont komolyan elgondolkodnék rajta. Szerintem jó anya lennék" - tette hozzá. 

Forrás: Vajna Tímea/Facebook