Amikor Jasmine Tookes épp nem a kifutón vonul vagy világhírű divatkampányok fotózásain szerepel, szeret otthonában a családjával, barátaival pihenni. Egy „álmodozó", hagyományos stílusú lakást vásárolt Beverly Hills szívében, amit saját ízlésének megfelelően alakíttatott át.

Amikor először jártam a lakásban, és beléptem a hálószobába, az éjjeliszekrényen egy magazint pillantottam meg, aminek a borítóján én voltam" – emlékezett vissza a háznézésre és az első benyomásra Tookes. 

A Victoria's Secret modell legnagyobb félelme az volt, hogy otthona túl tökéletes vagy túlságosan letisztult lesz, de végül a tervezőcsapattal közösen sikerült megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

A lakás legnagyobb részét körbeölelik a meleg tónusok, a kiegyensúlyozott nőies báj és a különböző textúrákForrás: Hugo Landa Garcia

A felújítás megkezdése előtt Tookes rengeteg inspiráló képet gyűjtött össze, amelyek megvalósítható részeit több héten át beszélte át a belsőépítészekkel. A szakemberek is különböző mintákat, díszítőelemeket hoztak be a tervezési folyamatba, de a végső szó mindig a modellé maradt. 

A fő célom az volt, hogy az otthonom hangulatos és barátságos legyen." 

A lakás legnagyobb részét körbeölelik a meleg tónusok, a kiegyensúlyozott nőies báj és a különböző textúrák. A nappali középpontjában a kényelmes kanapé, a hálószobában pedig egy magával ragadó ágy áll. A fürdőszoba esetében a modell nem akart túl korszerű és modern dizájnt, ezért szavazta meg a rusztikus hatású kisbútorokat és természetesen a lenyűgöző padlót.

A világos és tágas hangulat egyetlenegy helyiségben lett száműzve. Az iroda sötétebb, bár barátságos szín- és formavilága kifejezetten a modell kérése volt. Szeretett volna valami mást, ami kissé hűvösebb.

Kattints a képre, és nézd meg Jasmine Tookes otthonát:

Forrás: Instagram/jastookes