Aranyhajnak becézik az ukrán tinédzsert – fotók

Forrás: NORTHFOTO/©Ukrinform/Tarasov -
tinédzser haj rekord Aranyhaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 esztendős Olena hosszú haja miatt kiérdemelte az igazi Aranyhaj címet.

A 15 esztendős Olena Korzeniuknak rekordhosszúságú haja van. A kijevi tinédzser, akit csak Aranyhajnak becéznek, 2,35 méter hosszúságú hajkoronával rendelkezik. Ukrajnában ezzel övé az első hely, de a lány nem titkolt terve, hogy a Guinness-rekordok könyvébe is bekerüljön.

Mutatjuk, hogyan is néz ki!

Olena Korzeniuk Ukrajnában tartja a rekordot Forrás: NORTHFOTO/©Ukrinform/Tarasov

Gyönyörű haja van Forrás: NORTHFOTO/©Ukrinform/Tarasov

Katalin hercegnének át kellett szabatnia a ruháját: túl szexi volthttp://www.life.hu/trend/20190314-katalin-hercegnenek-at-kellett-szabatnia-ruhajat-tul-szexi-volt.htmlKatalin hercegné ugyanazt az estélyit vette fel tegnap, mint amit 2017-ben már viselt. Időközben azonban ujjakat varratott az eredetileg váll nélküli darabra. Trend--Parfümök, amelyeket 2019-ben ki kell próbálnodhttp://www.life.hu/trend/20190312-a-legjobb-parfumok-amiket-muszaj-2019ben-kiprobalnod.htmlChristian Dior szerint "a nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása". Coco Chanel pedig egyenesen azt mondta: "A nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője". Kár lenne kockára tenni a jövőnket, inkább felkutattuk azokat a parfümöket, amelyeket 2019-ben egyszerűen muszáj kipróbálni. TrendOrigoEnnyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190312-menyasszonyok-sminkkel-es-anelkul-dobbenetes-elotte-utana-fotok.htmlA smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. TrendOrigoProfi smink, fodrászat, manikűr, hála és mosoly: egy különleges nőnap a hajléktalanszállónhttp://www.life.hu/trend/20190311-profi-smink-fodraszat-manikur-hala-es-mosoly-egy-kulonleges-nonap-a-hajlektalanszallon.htmlSzépségszalonná alakult a Baptista Szeretetszolgálat Maglódi úti szolgáltató centruma egy napra. Nőnap alkalmából profi sminkesek, fodrász, manikűrösök, masszőr és hennafestő szolgáltatásai közül válogathattak az otthontalan vendégek. De volt ruhabörze, tombola, szerencsekerék és finom falatok is. A levegőben szálló púder és hajlakk illatában a hangulat éppen olyan volt, mint egy olyan szépségszalonban, ahová fizető vendégek érkeznek. A rendezvény háziasszonya Polgár Tünde volt. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. TrendOrigoKáprázatosan fest Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190311-kaprazatosan-fest-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya fantasztikusan néz ki: ezúttal egy testhezálló fekete ruhában mutatta meg magát. Trend--Ilyen ruhákban buliztak a magyar sztárok a Glamour gálán – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190309-ilyen-ruhakban-buliztak-a-magyar-sztarok-a-glamour-galan-fotok.htmlMárcius 8-án, nőnapon rendezték meg a Glamour Women Of The Year gálát, ahol a magyar sztárok színe-java is felvonult. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.