Egyik kedvenc színét, a zöldet öltötte magára Katalin hercegné a minap, amikor Blackpoolba látogattak. Ám sokan kritizálták, hiszen kabátja 2 ezer fontba került. Vannak, akik szerint nem egy ilyen drága darabban kellett volna meglátogatnia a rászorulókat. 

Rászorulókat látogatott meg Blackpoolban Vilmos herceg és Katalin hercegné. Cambridge hercegnéje a kedvenc színét, zöldet viselt, ám egy rádiós műsorvezető, Mike Graham meglehetősen erős kritikával illette Katalint – írja az Express.

Katalin hercegné BlackpoolbanForrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A hercegné SportsMax márkájú kabátja ugyanis 2 ezer fontba, azaz több, mint 700 ezer forintba került. A műsorvezető szerint jobb lett volna, ha nem ilyen drága darabban megy egy ilyen helyre. Szerinte Vilmos és Katalin együttérzése sem volt valódi. 

Ám a szintén a műsorban megszólaló Emily Andrews védelmébe vette a hercegi párt. Úgy gondolja, a ruha valóban nem volt a legjobb választás, ám abban nincs igaza a kollégájának, hogy Vilmos és Katalin ne éreznének együtt azokkal a nehéz sorsú emberekkel, akikkel találkoznak.