Lilu lazán viseli várandósságát: „Élvezem a gyerekvárás minden pillanatát”

Forrás: Red Lemon -
terhesség Lilu várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi laza anyukaként éli meg második várandósságát Lilu, aki már alig várja, hogy végre a karjaiban tarthassa a család legkisebb tagját. Az utóbbi hetekben maga mögött hagyta a dolgos hétköznapokat, és minden pillanatban arra koncentrál, hogy a legnagyobb szeretetbe és egészségbe érkezhessen meg második kisfia.

„Hippi vagyok a várandósság alatt is – avat be a mindennapjaiba Lilu. –

Tudom, hogy miért változom, hogy mi történik velem, bennem... Lesz még egy gyermekem!”

Lilu lazán viseli a várandósságát Forrás: Red Lemon

A csinos műsorvezető azt is elárulta, családjától minden segítséget megkap az utóbbi hónapokban is. „Mi együtt vagyunk terhesek, együtt szülünk, együtt neveljük a gyerekeket. Anyukám minden nap főz nekem, küldi a finomságokat, apukám minden praktikus információnak utánanézett, a tesóm már előkereste az ő babakocsijukat.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Lilu fontosnak tartja, hogy születendő kisfia jövőjét már most bebiztosítsa, ezért döntött úgy, hogy a Czeizel Intézet segítségét kéri a köldökzsinórból kinyerhető őssejtek kapcsán. „Dávidnak is levetettük az őssejtjeit. Nem szabad a rosszra gondolni, de még véletlenül sem szeretném, hogy legyen olyan pillanata az életemnek, amikor megbánom, hogy nem éltünk egy ilyen lehetőséggel. Így most bizalmat szavaztam az FH Biobanknak, ahol a kisfiam őssejtjeit tárolják majd. Már átvettem az őssejtlevételhez szükséges dobozt is” – fűzte hozzá az RTL műsorvezetője.

Bár Lilu kisfia, Dávid régóta szeretett volna testvért, amikor megtudta, hogy jön a pici, kellett neki egy kis idő, amíg feldolgozta, hogy bővül a család. „

Erre a kilenc hónapra nem csak a testnek van szüksége, pszichésen is fel kell készülni a változásra.

A második gyerek érkezésénél sokan abba a hibába esnek, hogy igyekezetük ellenére sem tudnak ugyanannyi figyelmet szentelni az idősebbnek, mint abban az időben, amikor még egyke volt. Lilu azonban egyáltalán nem tart ettől, mint mondja, rengeteg a szeretet a családjukban. „Mindig azt mondom Dávidnak, arra kell gondolni, hogy érkezik még valaki, akitől szeretetet kaphat, és akinek szeretetet adhat. Nyilván a picinek majd a bátyja lesz a szupersztár.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.