Így figyel a testére Diaz: szigorúan tartja az edzéstervét – Videó

Diaz videó Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik legismertebb zenekarának énekese nem csak a színpadon és a stúdióban tesz meg mindent a sikerért. A korábban versenyszerűen kézilabdázó Diaz az utóbbi pár évben testépítőket megszégyenítő formába hozta magát.

Diaz életében mindig fontos szerepet játszott a sport, de már nem űzi versenyszerűen. Manapság a kézilabda helyett a súlyzós edzéseket részesíti előnyben, de pontosan olyan komolyan veszi ezt a mozgásformát is, mint a csapajátékot, így a helyes étkezésre is odafigyel, még a fesztiválok alatt is. Korábban osztálytársai sportmániásnak titulálták, és bevallotta, ez valóban fontosabb volt számára, mint egy-egy érdemjegy.

Készíts paleo kókuszjoghurtot házilag http://www.life.hu/ez-zsir/20190413-keszits-paleo-kokuszjoghurtot-hazilag.htmlA natúr joghurt kiváló választás szinte bármilyen napszakban. Eheted gyümölcsökkel, zabpehellyel, használhatod sütemények alapjaként, vagy akár salátákhoz is. Ám a boltban kaphatók java része cukrozott, sőt, a tejérzékenyek számára abszolút tabunak számítanak. Most mutatunk egy szuper alternatívát. Ez Zsír!OrigoÍgy kigyúrta magát Oczella Eszter – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-igy-kigyurta-magat-oczella-eszter.htmlOczella Eszter elképesztően kigyúrta magát, a teste csupa izom, ezt pedig most meg is mutatta a közösségi oldalán. Ez Zsír!OrigoTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-testepitonek-allt-polyak-lilla-ferje-gomori-andras-mate.htmlTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté. Ez Zsír!OrigoMegmutatta bikinis testét Hódi Pamela – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-megmutatta-bikinis-testet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela bikiniben mutatta meg magát a tengerparton. Ez Zsír!Origo90 kilót adott le – egy durva baleset döbbentette rá, hogy életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190411-kyle-brown-latham-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlKyle Brown-Latham legrosszabb időszakában 185 kiló volt. Egy súlyos balesetnek kellett történnie, hogy rájöjjön: változtatnia kell az életén. A baleset okozta fájdalmak az egész életmódváltását végigkísérték, de ennek ellenére is kitartott, és elérte a célját. Ismerd meg Kyle történetét! Ez Zsír!OrigoNincs ennél izzasztóbb 5 perc: próbáld ki a plank kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190412-5-perces-plank-kihivas.htmlA plank gyakorlatról ódákat lehet zengeni, annyira hatékony, és annyira sok jótékony hatása van. Következzen most egy 5 perces kihívás, amely garantáltan megizzaszt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.