Olivia Newton-John eladja mesés farmházát és birtokát

Forrás: Northfoto -
farm ház lovak birtok otthon Olivia Newton-John eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválik csodálatos farmházától Olivia Newton-John. A négy hálószobával, öt fürdőszobával és vendégházzal felszerelt otthont 5,4 millió dollárért árulják. 

A Santa Ynez-völgyben található Olivia Newton-John csodás farmháza, amelyet most 5,4 millió dollárért bocsát eladásra. A színésznő még mindig a rákkal küzd, a napokban jelentette be, hogy visszavonul a nyilvánosságtól.

Olivia Newton-John eladja kaliforniai otthonát Forrás: Northfoto

A birtokra 2008-ban épült a ház, amelyben négy hálószoba, öt fürdőszoba, egy hatalmas nappali, egy minden igényt kielégítő konyha, játékszoba és napozóhelyiség is található.

Minden igény kielégít az 5,4 millió dolláros ingatlan Forrás: Northfoto

Egy vendégház is tartozik a házhoz, amelyben két hálószoba, olvasószoba és számos extra található.

Olivia Newton-John otthonában csodás fürdőszobák találhatók Forrás: Northfoto

Ezeken kívül medence, garázs, istálló és lovaspálya is van a birtokon.

A nyugalom szigete ez a pihenőszoba Forrás: Northfoto
A kis alapterület nem mindig egyenlő a szűk élettérrel – 36 négyzetméteres álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20190504-a-kis-alapterulet-nem-mindig-egyenlo-a-szuk-eletterrel-36-negyzetmeteres-alomotthon.htmlA 30–40 négyzetméteres, egyszobás lakásokat leginkább galériával tesszük élhetőbbé, ám ezt csak bizonyos belmagasságon túl lehet megtenni. Az apró és szűk helyiségek helyett nyisd egybe a tereket és élvezd a szellős minimalizmust. OtthonOrigoIlyet még nem láttál! Óceánparti arany nyaraló, medencével a tetején http://www.life.hu/otthon/20190502-ilyet-meg-nem-lattal-oceanparti-nyaralo-medencevel-a-tetejen.htmlLáttunk már rendhagyó formájú házakat, de ez még minket is meglepett. Nem elég, hogy az alapja egy sarkainál tompított háromszög, ráadásul a teteje egy teljes értékű medence. Mindez ráadásul az óceán partján, arany színben. Hihetetlenül hangzik? Nos, ez nem véletlen. OtthonOrigoMegrendítő videón mutatta meg gyerekkori otthonát Horváth Tamás – videóhttp://www.life.hu/otthon/20190506-megrendito-videon-mutatta-meg-gyermekkori-otthonat-horvath-tamas-video.htmlSoha nem titkolta Horváth Tamás, hogy nehéz körülmények között nőtt fel. Büszke arra, hogy hová jutott. Most megmutatta, milyen házban nevelkedett. Otthon--Nulla privát szféra – Üvegfalú ház Brazília szívébenhttp://www.life.hu/otthon/20190501-nulla-privat-szfera-uvegfalu-haz-brazilia-sziveben.htmlEz az üvegfalú ház figyelembe veszi az őt körülvevő brazil erdő minden szépségét, és utat enged ennek a csodának, szinte beinvitálja a tényleges lakókörnyezetbe, mindezt pedig rendkívül exkluzív módon. Bár privát szféráról itt nem beszélhetünk, a szomszédoktól mentes, ám fáktól annál dúsabb környezet mégis biztosítja a nyugalmat. OtthonOrigoDobd fel a nyaralódat fillérekből, hogy jól induljon a nyárhttp://www.life.hu/otthon/20190501-dobd-fel-nyaralodat-fillerekbol.htmlA nyaraló sok helyen még mindig a régi, otthonról leselejtezett bútorokat, a csupán funkcionális konyhát jelenti. Ezzel pedig nincs is semmi baj. Ám ebben az esetben sem kell feltétlenül nélkülöznöd az esztétikum nyújtotta varázst, ami egyszerre nyugtat és gyönyörködtet. Nézzük hát, mivel is tudod minimális anyagi ráfordítással feldobnod a nyaralódat. OtthonOrigo3 + 1 lakásdekorációs last minute anyák napi ajándékhttp://www.life.hu/otthon/20190429-lakasdekoracios-last-minute-anyak-napi-ajandek-otletek-diy.htmlKét nap, és elérkezik az anyák napja. Egy gondoskodó, szeretettel teli és megbízható édesanya pedig lényegében bármit megérdemel, de számukra mégsem az ajándék értéke, hanem az általa közvetített érzések a fontosak. Épp ezért vedd elő a kreatív oldalad, mi pedig adunk pár tippet, hogy miként használd ki. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.