Olivia Newton-John küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtól

Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho -
daganat visszavonulás nyilvánosság rák (betegség) Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint felkészült a halálra Olivia Newton-John. A 70 éves színésznő küzd a rákkal, visszavonul a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására és a jótékonysági munkájára koncentrálhasson.

Nem először küzd a rákkal Olivia Newton-John. A 70 éves színésznő msot bejelentette, hogy többet nem áll színpadra és a kamerák elé, a gyógyulásra, a meditációra és a jótékonysági munkájára szeretne koncentrálni.

„Ha rákkal diagnosztizálnak, az megváltoztatja a dolgokat. Mindannyian tudjuk, hogy egy nap meg fogunk halni. Nem szeretünk rágondolni, pedig így van” – idézi a színésznő szavait a Daily Mail.

„Azonban ha rákod van, akkor ez sokkal nyilvánvalóbbá válik, sokkal jobban tudatában vagy a jelennek és annak, hogy minden nap egy ajándék” – folytatta Olivia Newton-John, akit sokan a Grease Sandyjeként ismertek meg.

Olivia Newton-John visszavonul a nyilvánosságtól Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.