A hírességek bizony imádják a luxusingatlanokat. Adják és veszik őket a lehető legjobb üzleti befektetéseket keresve. Ezúttal Michael Douglas dobta piacra mallorcai nyaralóját, a 74 éves sztár 9 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdette meg az ingatlant. 

Mallorca nyugati partján, a Sierra de Tramuntana parton, világörökségi részen áll Michael Douglas eladni kívánt nyaralója. A S'Estaca néven ismert ingatlannak komoly történelme van, 1867-ben Ludwig Salvador Habsburg-toscanai főherceg vásárolta meg. Azóta természetesen némi átalakuláson már átesett az óriási, 100 hektáros terület. 

Michael Douglas árulja mallorcai luxusnyaralójátForrás: Engel & Völkers, Getty Images

Michael Douglas még 1990-ben, korábbi feleségével, Dinadra Lukerrel vásárolta meg az ingatlant, amelyet egyébként 2014-ben már egyszer piacra dobott a hollywoodi színész, akkor 17 milliárd forintnak megfelelő összegért. Ezúttal jócskán levitte az árát, bár így is elképesztő összegért, 9 milliárdért árulja.

A területen öt apartman, egy loft, két villa jellegű épület, egy borospince és egy spa van. Összesen tíz hálószobát és tíz fürdőszobát alakítottak ki az épületekben. A külterek is gyönyörűek, és természetesen az óriási medence sem hiányzik, nem beszélve a káprázatos panorámáról. Ami igazán rendkívülivé teszi az ingatlant, az a rengeteg kézműves bútor és kiegészítő, ami hamisítatlan mediterrán hangulatot áraszt. 

Kattints a képre, és nézd meg a mallorcai ingatlant! 

Forrás: Engel & Völkers