Az egészséges étkezés híve a TV2 műsorvezetője, Vámos Erika. Konyhakertjében minden megterem, most pedig ezzel egy versenyre is benevezett. 

Imádja saját termesztésű zöldségeit, gyümölcseit Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője. Büszke konyhakertjére, amivel most egy versenyre is benevezett. 

„Beneveztem a legszebb konyhakertek versenyre, és a program lezárultakor különdíjban részesültem, amire nagyon büszke vagyok. A szakmai zsűri gyönyörűnek nevezte a kertemet és ígéretesnek tartották, ami óriási sikerélmény számomra. A kertészkedés szeretete még gyerekkoromra nyúlik vissza, édesapám tanított meg a termesztés fortélyaira, hatalmas területen termesztettünk zöldségeket” – mesélte Vámos Erika, aki azt is elárulta, hogy sokszor beszél a növényeihez. 

Vámos Erika díjat nyert konyhakertjévelForrás: Facebook/Erika Vámos

„Amikor odaköltöztem, a szakemberek azt mondták, a nagykovácsi termőtalajon semmi nem marad meg, hiszen Zsíroshegy elég agyagos, de a sok munkának szó szerint meglett a gyümölcse, és az évek során egy kis gazdasággá vált a kertem” – nyilatkozta a Ripostnak a műsorvezető.