Harcot hirdet a fiatalok alkoholfogyasztása ellen az olaszországi üdülőhely, Jesolo

Jesolo Olaszország alkoholfogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Velence közeli kisváros polgármestere, Valerio Zoggia rendeletet írt alá arról, hogy július 27-től szeptember 14-ig szombatonként tilos lesz az alkoholfogyasztás a jesolói lidón.

A rendelet értelmében minden szombaton és az augusztus közepi Ferragosto ünnepségek idején, amelynek csúcspontja augusztus 15-e, tilos lesz alkoholt árusítani.
„Azt akarjuk, hogy a fiatalok megértsék, az alkoholfogyasztás nem tréfa, veszélyes számukra és minden ember számára” – mondta Valerio Zoggia.

Az önkormányzat információs kampányt is tervez arról, milyen veszélyt jelent az alkoholfogyasztás a gépkocsivezetők számára, miután egy közúti balesetben július 14-én éjszaka életét vesztette négy fiatal, amikor járművük egy másikkal ütközött és egy csatornába zuhant.

Egy repülőtéri alkalmazott felismerte, kivel nyaral Vajna Timihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190724-egy-repuloteri-alkalmazott-felismerte-kivel-nyaral-vajna-timi.htmlBántották követői Vajna Tímeát luxusnyaralása miatt, ám Andy Vajna özvegye megvédte magát. Most pedig az is kiderült, kivel utazott a csodás Míkonoszra. UtazásOrigoAntal Timi a szülés előtt még meglátogatta a szüleithttp://www.life.hu/lifeutazas/20190724-antal-timi-a-szules-elott-meg-meglatogatta-szuleit.htmlVárhatóan augusztusban hozza világra első gyermekét Antal Tímea. Az énekesnő nemrégiben még egy nagy utazásra vállalkozott. Kedvesével meglátogatták mindkettőjük szüleit Felvidéken és Erdélyben. UtazásOrigoVajna Timit a luxusnyaralása miatt bántják: elárulta, nem tudná kifizetnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190723-vajna-timit-luxusnyaralasa-miatt-bantjak-elarulta-nem-tudna-kifizetni.htmlVajna Timi éppen Görögországban pihen, de sokan a szemére vetették, hogy luxusüdülésen vesz részt. Elmagyarázta, hogyan engedheti meg magának. UtazásOrigoJolly Horvátországban nyaral - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190723-jolly-horvatorszagban-nyaral.htmlJolly megmutatta rajongóinak, milyen gyönyörű helyen pihen épp – elhagyta az országot egy kiruccanás erejéig. UtazásOrigoEzzel tölti most az idejét a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190721-ezzel-tolti-most-az-idejet-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlSiménfalvy Ágota bár sok színházi felkérésnek tesz eleget a nyár folyamán is, a családi pihenésre is időt szakít. Kisfia álmát még a nyáron valóra váltja. UtazásOrigoKülföldre és belföldre is többet utaztak a magyarok tavalyhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190720-kulfoldre-es-belfoldre-is-tobbet-utaztak-a-magyarok-tavaly-2018.htmlA korábbi évekhez hasonlóan tovább nőtt a magyarok bel- és külföldi utazásainak száma és a külföldről hazánkba irányuló forgalom is emelkedett tavaly – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal elemzéséből. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.