Horváth Gréta és szerelme, Dávid készülnek az esküvőjükre

Forrás: Instagram/Horváth Gérta -
Horváth Gréta esküvő Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megházasodik Horváth Gréta: elárulta, hol tartanak az esküvőjük szervezésével. 

Horváth Gétát és párját az Ázsia Expressz második szériájában ismerhették meg a nézők. A szerelmesek a műsor forgatása alatt lettek jegyespár, az esküvőre pedig már nem kell sokat várni. Februárban lesz a nagy nap, a szervezés javában zajlik: szeretteik és barátaik segítenek abban, hogy minden tökéletes legyen az esküvőjükön.

Készülnek az esküvőre Forrás: Instagram/Horváth Gérta

"Anyukám csinálja a csokromat, a fejdíszemet és Dávid zsebdíszét is. A két legjobb barátnőm vállalta a díszítést és egy nagyon jó barátunk kis olasz vendéglőjében tartjuk majd meg a bulit. A sminkemet és hajamat a mentorom és barátnőm csinálja majd, akivel közös üzletbe is vágtunk nemrég" - mondta Gréta a Blikknek. A boldog menyasszony a ruhájáról is mesélt. "Amikor adásba került az eljegyzésünk a műsorban, volt egy beregszászi fiatal tervezőlány, aki azt mondta az anyukájának, hogy ő szeretné nekem megcsinálni az esküvői ruhámat. Megkeresni azonban nem mert, ám megtette ezt az anyukája. Kiderült, hogy Nagy Dominika teljesen olyan lány, mint én, és álmaim ruháját álmondta meg nekem" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.