Pirner Alma kifakad: Megmondta véleményét a férfiakról

vélemény férfias Pirner Alma férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma, aki magát, mint nőiesség tanácsadó határozza meg, legújabb Instagram képe mellett szó szerint kifakadva osztotta meg rajongóival, mi is a véleménye a férfiakról és arról, hogy mit tekintünk ma férfias viselkedésnek.

"Alfahím vagy Papucs? A FÉRFI 50 árnyalata. Sokak számára a sztereotípiák, a társadalmi közvélekedés és a múltból hozott elavult rendszerek alapján egy férfi akkor férfi, ha alfa hímként viselkedik, cselekszik és él, jelentsen ez bármit is. Mindenki más, aki nem esik ebbe a kategóriába, az sokak szerint papucs, és csak arra hivatott, hogy bólogató kutyaként cipelje a bevásárló szatyrokat a nő után. Közben sokan nem veszik észre, hogy mennyire megváltozott a világ. (...) egy nő csak másodhegedűs lehet, vagy egy papucs, akin uralkodnak. Nem csak ez a két kategória létezik.

Vannak olyan férfiak, akik egyenrangú félként tekintenek a nőre, igazi társként, elfogadva, ha a nő valamiben jobb, teret adva neki, amikor kell, de határozottan kiállva a CSALÁD érdekeiért, ha szükséges.

Akik legalább akkora szerepet vállalnak az otthoni teendőkben és a gyerekkel kapcsolatos feladatokban és kötelezettségekben, mint a nő. Aki nem „segít" a feleségének, hanem együttműködik vele napi szinten.

Minden pár és család maga dönti el, mi a tökéletes párkapcsolati és családmodell számukra. A legfontosabb viszont az hogy vegyük észre a férfi-nő szerepek változását, és ne a régi beidegződések alapján ítéljünk meg embereket és kapcsolatokat.

Merjük felvállalni azt, ami nekünk jó, ahogy nekünk jó. Azt amiben mindenki boldog.

Én nőként soha nem akartam több, jobb, okosabb, gazdagabb lenni, mint egy férfi.
Csak ugyanazokat a lehetőségeket akartam megkapni mindenféle szájhúzogatás vagy diszkrimináció nélkül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.