Elásta a csatabárdot Junior és exe, Csilla

Forrás: facebook/Édes Élet -
Hopp Csilla L. L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész hétvégét az édesanyjánál tölthetett Lacika. 

"Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt, annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk" - mondta el Csilla. akinek augusztus óta csak alkalmanként egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, a zenész ugyanis kisebbik gyermekük, Dávidka tragédiája után magához vette Lacikát.

Forrás: facebook/Édes Élet

"Laci varázsütésre megváltozott, és nagyon rendes velem, olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy ahogy nekem" - nyilatkozta Csilla a Borsnak.

A lap úgy tudja, az édesanya, jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor és L.L. Junior is bármelyik nap aláírná a Lacikáról szóló megegyezést, hogy hivatalosan is pontot tegyenek az ügy végére, már csak a zenész ügyvédjére, dr. Mester Csabára várnak, hogy mindez megvalósulhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.