VV Leo készen áll az apaságra: "Mindig is nagy családról álmodoztam"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
VV Leó családalapítás Nagy Zsolt Való Világ valóságshow Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Leo volt az egyik legkarakteresebb szereplő a ValóVilág történetében. A valóságshow óta 15 év eltelt, de vajon hogy él most?

Az egykori valóságshow-hős 10 éve él boldog párkapcsolatban, és már tíz éve csinálja szenvedéllyel természetfilmes videóit. Nagy Zsolt hamarosan 45 éves lesz, kedvese viszont 16 évvel fiatalabb nála.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Tény, hogy nagyon fiatal volt még, amikor megismerkedtünk, ezért is vártunk eddig a babavállalással.

De egyáltalán nem zárkózom el tőle, sőt valójában mindig is nagy családról álmodoztam. El tudom képzelni, hogy hamarosan két vagy háromgyerekes apuka legyek..."

Leo két évvel ezelőtt alapította saját gyártócégét, a Sláger TV-nek és a Fishing and Hunting csatornának is gyártanak műsorokat. Fő profiljuk a természetfilmek készítése, de nem ez az egyetlen szenvedélye. Zsolt imád kincset vadászni.

"Tavaly Érd mellett a Dunában bukkantunk rá egy Mária Terézia idejében elsüllyedt hajóra, amelyben összesen 1800 ezüstpénzt találtunk. Arra is volt példa, hogy kincs helyett tömegsírra bukkantunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.