VV Leo volt az egyik legkarakteresebb szereplő a ValóVilág történetében. A valóságshow óta 15 év eltelt, de vajon hogy él most?

Az egykori valóságshow-hős 10 éve él boldog párkapcsolatban, és már tíz éve csinálja szenvedéllyel természetfilmes videóit. Nagy Zsolt hamarosan 45 éves lesz, kedvese viszont 16 évvel fiatalabb nála.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

Tény, hogy nagyon fiatal volt még, amikor megismerkedtünk, ezért is vártunk eddig a babavállalással. De egyáltalán nem zárkózom el tőle, sőt valójában mindig is nagy családról álmodoztam. El tudom képzelni, hogy hamarosan két vagy háromgyerekes apuka legyek..."Leo két évvel ezelőtt alapította saját gyártócégét, a Sláger TV-nek és a Fishing and Hunting csatornának is gyártanak műsorokat. Fő profiljuk a természetfilmek készítése, de nem ez az egyetlen szenvedélye. Zsolt imád kincset vadászni.

"Tavaly Érd mellett a Dunában bukkantunk rá egy Mária Terézia idejében elsüllyedt hajóra, amelyben összesen 1800 ezüstpénzt találtunk. Arra is volt példa, hogy kincs helyett tömegsírra bukkantunk"