Az állatoknak is van lelkük - vallja a magyar állatorvos, Dr. Németh József

Forrás: Facebook/ Patadoki -
állat lélek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Németh József, közismertebb nevéb Patadoki holisztikus szemléletű gyógyászattal foglalkozik,a mely nem csak a modern orvoslás eszközeit alkalmazza, hanem integrálja az alternatív gyógymódokat, ezáltal tünetek helyett az "egészet" vizsgálja és gyógyítja.

Dr. Németh József állatorvos gyakran elkezelt, visszatérő bajoktól szenvedő állatok életét menti meg. Elmondása szerint nincs titok, egyszerűen ő nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat kezeli - írja a napidoktor.hu.

Dr. Németh József Patadoki Forrás: Facebook/ Patadoki

„A szokványos akadémiai orvoslásban a kórokozó alapú szemlélettel elváltozott szöveti formákat, testi bajokat keresnek labordiagnosztikával és képalkotó eljárásokkal. (ultrahang, rtg, ct) A diagnózisoknak megfelelően pedig a protokolláris gyógyítás útvesztőiben a sebészeti beavatkozások, antibiotikumos terápiák, szteroidos, hormonhatású szerek alkalmazásával igyekeznek a betegséget meggyógyítani.

Én egyszerűen a jelen állapotát nézem az állatnak. Összességében a betegség tüneteit, az állat alkatát, meghatározó életkörülményeit. Hosszasan beszélgetek a gazdával, akár az állat egész életéről. A "gyökerekből" indulunk ki, és lassan haladunk a megoldás felé. Hosszú évek tudása és tapasztalata alapján választok megfelelő szert a homeopátiás gyógyszerkincsből" - fogalmazott a lapnak a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.