Ez a motel épp olyan, mintha visszacsöppennénk a hetvenes évekbe

Forrás: The Dive Motel & Swim Club -
retro Nashville Motel hetvenes évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Tennessee állam fővárosában, a Cumberland-folyó partján fekvő Nashvilleben virágzik a gazdaság és a turizmus. Szinte hetente kinő a földből egy új, többemeletes, város fölé tornyosuló modern üvegépület. A countryzene őshazájának tartott városban ötcsillagos luxusszállodák versengenek a turisták kegyeiért, jobbnál jobb szolgáltatásokat kínálva. Akad itt azonban egy kivétel - írja a Travelo.

Létezik a városnak egy szerényebb része, ahol egy új motel felvette a versenyt a nagyokkal. A belvárostól mindössze öt percre található 23 szobás The Dive Motel & Swim Club nem rég nyitott meg, és olyan hangulatot áraszt, mintha időutazáson vennénk részt – olvasható a Travel and Leisure cikkében.

Nasville, USA Forrás: The Dive Motel & Swim Club

Retro berendezése és szolgáltatásai részletekbe menően hozzák vissza a hetvenes éveket, amit a turisták egyszerűen imádnak. A különféle témájú szobák valóban életre keltik a diszkóláz feelinget elindító korszakot, már csak azért is, mert minden egyes szobába szereltek diszkógömböt.

Nem maradhatott el a mindent beborító szőrme, padlószőnyeg és tapéta sem, a korra jellemző szín- és formavilággal. De akkor sem fognak kizökkenni a hetvenes évek hangulatából, ha csobbannának egyet.

Nashville, USA Forrás: The Dive Motel & Swim Club

A szálloda éttermében, a Dive Bar & Loungeban csakis a hetvenes éveket idéző meleg ételeket, hideg italokat szolgálnak fel. Természetesen a belső dizájn itt is korhű: lambéria, csempézett padló, régi iskolai portrék a falon.

Nashville, USA Forrás: The Dive Motel & Swim Club

Természetesen itt csak is a korra jellemző dalok csendülnek fel, hogy a táncparkettet ellephessék a szombat esti lázban égő turisták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.