Ezért nem született még gyereke Tolvai Reninek és Kállay-Saunders Andrásnak

családalapítás Tolvai Reni karrier Kállay-Saunders András gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András és Tolvai Reni elárulta, miért nincs még közös gyermekük.

Immár több mint 10 éve annak, hogy egymásba szeretett Kállay-Saunders András és Tolvai Reni. A pár boldogan él együtt, mindennapjaikat, intim pillanataikat azonban megtartják maguknak, nem teregetik ki közös életüket a közösségi oldalra.

Rengetegen kérdezgetik őket, miért nem vállaltak még gyermeket, ha ennyire szeretik egymást. Most a Story magazinnak választ is adtak erre.

Mindketten nemzetközi karrierre törekszünk, jelenleg az az elsődleges számunkra, hogy ne csak Magyarországon ismerjék dalainkat. Akkor szeretnénk családot alapítani, amikor már nem küzdünk, amikor már nem kell annyit utaznunk a munkánk miatt, mert egyelőre még egymásra is kevés az időnk" – nyilatkozta az énekes.

Tolvai Reni egyetértett kedvesével, és még hozzátette, nem szeretné, ha a szüleik nevelnék fel gyermeküket.

Ha, mondjuk, két éven belül gyerekünk születne, akkor biztos több időt töltene az édesanyáinkkal, mint velünk. Folyamatos pörgés az életünk, egyelőre mindketten szaladunk az álmaink után."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.