Hódi Pamela és kislánya, Nati külön töltötték az ünnepeket: így ajándékoztak a távolból - Fotó

karácsony Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke távolság család utazás ajándékozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela idei karácsonya nem a boldog és öfeledt ünneplésről szólt, ugyanis kislánya, Natika édesapjával a tengerentúlra utazott, hogy ott ünnepeljék meg idén a karácsonyt. Pamela bár nehezen, de belement az utazásba, így csak távolról kívánhattak egymásnak boldog karácsonyt.

Megható fotót posztolt karácsony estéjén Hódi Pamela, aki idén töltötte külön először kislányától az ünnepeket.

Nati ugyanis Berki Krisztiánnal és Mazsival két hétre Amerikába utazott, hogy együtt töltsék a karácsonyt. Mivel Nati nagyon szeretett volna menni, így Pamela hosszas szervezkedés és szerződések írása után belement az utazásba, ám számára így szomorúan telnek az ünnepek kislánya nélkül. Készült neki egy plüss állatkával, amit Mazsin keresztül juttatott el hozzá és videóhivással láthatták is egymást.

Pamela nyilvánosan mondott köszönetet Mazsinak azért, hogy segített megszervezni a távkarácsonyozást.

"Nekem idén Karácsonykor nem lesz meghitt karácsonyfa előtti fotóm! A mai hosszú út után, Facetime on köszöntöttük egymást Natkóval! Köszönöm Bencének és Mazsinak, hogy ilyen távolból is megajándékozhatott Engem és Mamát a kislányom! Hamarosan az Én Jézuskám meglepije is megérkezik hozzá, amit még indulásuk előtt Mazsinak átadtam! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK! - írta a fotóhoz kommentben Pami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.