Luxusklinikán gyógyítják Harry herceget: az esküvő óta még rosszabb a helyzet

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
hajdiagnosztika gyógyítás Meghan Markle orvos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-as esküvője óta rohamosan gyorsulni kezdett Harry herceg kopaszodása.

Harry herceg egy jó nevű londoni klinikát keresett fel, hogy megoldást találjanak egyre zavaróbb kopaszodására. Akárcsak testvérének, Vilmosnak, és édesapjának, Károly hercegnek, neki is problémát okoz hajának kóros ritkulása, ráadásul a 35 éves Harry kopasz foltja 2018-as esküvője után a duplájára nőtt. -írja aDaily Mail.

Harry herceg kopaszodik Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

A Daily Mail megszólaltat egy hajátültetési specialistát, aki szerint

Harry gyorsuló kopaszodása összefüggésben állhat az udvarban rá nehezedő stresszel és gyermekük születésével is.

Dr. Asim Shahmalack azt is hozzátette, Harry minden bizonnyal Meghan Markle hatására látogatta meg a klinikát, mivel az egykori színésznő Hollywoodi tapasztalatai miatt nagyon fontosnak tartja a külsőségeket. "Sok páciens keres fel azzal, hogy a partnerük közölte velük, nem randiznának kopasz férfival" - tette hozzá a szakember.

A kopaszodásnak sok esetben genetikai okai vannak, ami a Windsor-ház férfi tagjait is érinti. Vilmos herceg fel is adta a harcot, tavaly januárban kopaszra borotvált fejjel jelent meg a nyilvánosság előtt, hogy így leplezze hajvesztését.

Britain's Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan hold their baby son Archie as they meet with Archbishop Desmond Tutu (unseen) at the Tutu Legacy Foundation in Cape Town on September 25, 2019. - The British royal couple are on a 10-day tour of southern Africa -- their first official visit as a family since their son Archie was born in May. (Photo by HENK KRUGER / POOL / AFP) Forrás: AFP/Henk Kruger

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.