Új kihívást indított Szabados Ági: "Februárban az a cél, hogy érjük el a napi háromezer lépést"

Szabados Ágnes kihívás híradós nincs időm edzeni egészség egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ági gondolt egy nagyot, és a "nincs időm olvasni" kihívás után megálmodta, majd elindította a "nincs időm edzeni" kihívást.

"Rengetegen bátorítottatok, amikor erről beszéltem, néha sztoriban posztoltam is, próba jelleggel. Bevallom, 2019 utolsó 3 havában szó szerint egy percet nem edzettem, mert TÉNYLEG nem volt rá időm.. de ennek véget akarok vetni!

Szuper dolog rengeteget dolgozni, meg olvasni, de muszáj beiktatnom az életembe a mozgást, mert érzem, hogy a stresszt sem tudom levezetni, aludni sem alszom olyan jól, mint amikor rendszeresen mozogtam, és hiszem, hogy az egészség, meg a hosszú élet titka, hogy jól együnk és mozogjunk!!!!

Kövessétek a @nincsidomedzenikihivas oldalát, ha részt akartok velem közösen venni a mozgalomban! A cél az, hogy év végére egy egészségesebb, fittebb és kitartóbb ember nézzen vissza a tükörből ránk!
Kezet fel aki benne van! Legyen a január a ráhangolódás hava, de februártól konkrét kihívással jövök a @nincsidomedzenikihivas oldalán! A könyv és most már a súlyok is legyenek veletek!"

A híradós most a Blikknek mesélt az új próbatételről, amivel nemcsak másokat, saját magát is motiválja.

"Nekem a sport mindig is az életem része volt, tíz évig versenytáncoltam, de az utóbbi időben elhanyagoltam a mozgást. A tavalyi év utolsó három hónapjában tényleg annyira összesűrűsödtek a teendőim, hogy cseppnyi időm sem maradt az edzésekre."

Ági azt is elárulta, mi a célja az új mozgalommal, és őszintén válaszolt a kérdésre: van-e ideje mindenre.

"Egyelőre csak az a cél, hogy megmutathassak néhány lehetőséget arra az embereknek, akik csatlakoztak, hogy miként lehet apró trükkökkel becsempészni a mozgást az életükbe.

Februárban például az a cél, hogy érjük el a napi háromezer lépést...A fizikai teljesítőképességem határán vagyok. Az olvasáskihívás rengeteg feladatot hozott az elmúlt években, számos felkérésem van, most már rendszeresen járok könyvtárakba olvasással kapcsolatos eseményekre és ott a könyves podcast is. Nem is beszélve arról, hogy a munkám mellett magánéletem is van."

Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.