Nyakunkon a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Sokan hódolnak hazánkban is a tengerentúlról jövő ünnepnek, ám  vannak olyanok is, akik nem tehetik meg, hogy ajándékot vásároljanak kedvesüknek Nekik hoztunk most néhány pénztárca barát ötletet.

Szeretnéd meglepni szerelmedet Valentin-napon, de nem engedheteted meg magadnak, hogy drága ajándékokkal halmozd el? Összegyűjtöttünk néhány filléres ötletet, ami garantáltan sikert fog aratni a szerelmesek napján. 

Valentin napForrás: Origo

Írj verset!

Ha romantikus alkat vagy és meg vagy áldva írói vénával, akkor a legegyszerűbb módja annak, hogy örömet okozz, ha írsz kedvesednek egy szerelmes verset. Hatalmas sikert fogsz aratni vele!

Valentin napForrás: Shutterstock

Gyertyafényes fürdő

Amennyiben meg tudjátok oldani, szuper ajándék lehet egy forró, romantikus közös fürdő. Gyújts mécseseket, sötétíts be a fürdőszobában és dobj a vízbe egy isteni illatú fürdőbombát. Garantált le a siker!

Piknikezz a szabadban!

A ragyogó napsütés idén februárban lehetővé teszi, hogy egy igazán romantikus pikniket rittyents a kedvesednek a szabadban. Keresd elő nagymamád fonott bevásárló kosarát, tegyél bele egy szivecskés anyagdarabot, majd szerezd be a kedvenc ételeiteket. Egy kis bor sem árt a hangulatfokozás érdekében.

Valentin napi cukiságokForrás: Shutterstock

Mozi a kanapén

Sokan nem tehetik meg, hogy a szerelmesek napján moziba vigyék kedvesüket, ám nekik sem kell elkeseredniük, ugyanis az otthoni mozizás legalább olyan nagy élmény lehet. Pattogtass kukoricát és közösen válasszatok ki egy szuper romantikus filmet. Ha a környezetedben van olyan barát, akinek projektora van, akkor kérd el tőle és állítsd fel a saját moziszobádat a nappali közepén.