A hét végén újra együtt lehet Fekete Dávid családja. Amennyiben az énekes ikerfia, Ádin továbbra is úgy javul, ahogy az elmúlt napokban, hamarosan kiengedik a kórházból.

A két hónapos kisfiú a múlt pénteken került a győri klinika csecsemőintenzív osztályára az RSV nevű légúti vírusfertőzés miatt. Oxigénnel segítették a légzését és antibiotikumot kapott.

"Sosem felejtem majd el, ahogy a kórházi ágyon, csövekkel, műszerekkel körülvéve rám nézett és a szemében látszott, hogy arra kér, segítsek neki. Imában kértem az Istent, hogy mentse meg... Elmondani nem tudom, milyen nehéz volt ez a tehetetlenség" – mondta az énekes.

"Mindannyiunkat megviselt ez a hét, de nagyon hálásak vagyunk a sok üzenetért, támogatásért. Már két felajánlás is érkezett Győr környékéről, segítenének nekünk az anyatejjel, hiszen a fiúknak tényleg szüksége lenne arra, hogy ne csak tápszerrel tápláljuk őket"

-nyilatkozta a Blikknek a háromgyermekes apuka, aki közösségi oldalán is megosztotta történetüket.

"...Inkább, mennék szakadt nadrágba, lyukas cipőbe, trabantal, biciklivel, vagy gyalog és töltenem az utcán is az éjszakákat, csak ne kelljen a gyermekemet az intenzíven látom és a kicsi szemeivel rámnézve kérnie a segítséget... Olyan érzéseket éltünk át feleségemmel, amelyeket nem kívánnék még egy ellenségnek sem."