Egyre jobban van Fekete Dávid kisfia: "Imában kértem az Istent, hogy mentse meg"

betegség ikrek Születés Fekete Dávid család gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét végén újra együtt lehet Fekete Dávid családja. Amennyiben az énekes ikerfia, Ádin továbbra is úgy javul, ahogy az elmúlt napokban, hamarosan kiengedik a kórházból.

A két hónapos kisfiú a múlt pénteken került a győri klinika csecsemőintenzív osztályára az RSV nevű légúti vírusfertőzés miatt. Oxigénnel segítették a légzését és antibiotikumot kapott.

"Sosem felejtem majd el, ahogy a kórházi ágyon, csövekkel, műszerekkel körülvéve rám nézett és a szemében látszott, hogy arra kér, segítsek neki. Imában kértem az Istent, hogy mentse meg... Elmondani nem tudom, milyen nehéz volt ez a tehetetlenség"

– mondta az énekes.

"Mindannyiunkat megviselt ez a hét, de nagyon hálásak vagyunk a sok üzenetért, támogatásért.

Már két felajánlás is érkezett Győr környékéről, segítenének nekünk az anyatejjel, hiszen a fiúknak tényleg szüksége lenne arra, hogy ne csak tápszerrel tápláljuk őket"

-nyilatkozta a Blikknek a háromgyermekes apuka, aki közösségi oldalán is megosztotta történetüket.

"...Inkább, mennék szakadt nadrágba, lyukas cipőbe, trabantal, biciklivel, vagy gyalog és töltenem az utcán is az éjszakákat, csak ne kelljen a gyermekemet az intenzíven látom és a kicsi szemeivel rámnézve kérnie a segítséget... Olyan érzéseket éltünk át feleségemmel, amelyeket nem kívánnék még egy ellenségnek sem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.