Eurovíziós Dalfesztivál Finnország Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Staller Ilona, azaz Ciccolina nevével nem először éltek vissza, de most jogos a felháborodása. Nem akármilyen lejárató dal készült róla az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Erika Vikman, a csupán 27 éves énekesnő képviseli Finn országot idén, a Rotterdamban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon. A finn énekes hatalmas népszerűségre tett szert Ciccolina című dalával, aminek dalszövege meglehetősen botrányos. A pornódíva külsejét is lemásolta, olyan virágos fejdíszt viselt a színpadon, amely Cicccolina védjegye - írta a Ripost.

"Először megdöbbentem, majd felháborodtam, amikor megláttam ezt az énekesnőt. Eddig még csak nem is hallott róla senki, most meg az én nevemmel és a külsőmmel akar világszerte befutni? Elhatároztam, ezt nem hagyom annyiban. Azonnal szóltam az ügyvédemnek, Luca Di Carlónak, aki már írt is egy hivatalos levelet a hölgy menedzserének" – írta Ciccolina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.