Koronavírus: Galambos Lajcsi felajánlotta 18 szobás vendégházát az egészségügyi dolgozóknak

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos Galambos Lajcsi felajánlás vendégház koronavírus segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos nyílt levélben ajánlotta fel 18 szobás mocsai vendégházát a koronavírus-járvány elhárítására kirendelt egészségügyi és rendvédelmi dolgozók elhelyezésére. -írja a Blikk.

"Ahogy arról értesültem, hogy Komárom-Esztergom megyében már 13 fertőzéses esetet regisztráltak, és eszembe jutott, hogy Magyarországon a pandémia még nem tetőzött,

azonnal megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nemrégiben korszerűsített ingatlant az operatív törzs rendelkezésére bocsátom.

.Az autópálya közelében, Komárom és Tata között található és jól megközelíthető. Mind a 18 szobájához tartozik fürdőszoba – magyarázta Galambos Lajos, aki tettével példát szeretne mutatni.

"Mindazokból a javakból, amelyeket előadóművészi munkásságommal és gazdasági tevékenységeimmel elértem, segíteni kívánom az arra rászorultakat"

– teszi hozzá a mulatóssztár, aki reméli, felajánlásával sokat segít.

Lagzi Lajcsi Orbán Viktornak és Pintér Sándornak címezte nyílt levelét. Forrás: MTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.