Demcsák Zsuzsa karantén India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa férje rettenetesen félti családját, hiszen Indiában mindenkit váratlanul ért a szigorú kormányrendelet, mely szerint 21 napra teljes zár alá helyezik a lakosságot a koronavírus-világjárvány idejére.

Akik megszegik a szigorú kijárási tilalmat, azokat a csendőrök megbotozzák és büntetésre is számíthatnak,így nem ok nélkül izgulnak ennyire párja családjáért.

kezdte Zsuzsa mesélni a Ripostnak.

„Krishan napi kapcsolatban van az édesapjával, a nővérével, és persze a barátaival is. Szerencsére mindenki jól van, de nincsenek könnyű helyzetben. Indiában szó szerint nem lehet kilépni az utcára és aki ezt megszegi, annak botozás jár. Meghatározták, hogy egy családtól ki az, aki hetente három alkalommal kimehet vásárolni, azt is csak szabott időben teheti meg, aggódom értük" - folytatta.

A műsorvezető továbbá arról is beszámolt miképpen telnek a mindennapjaik. Azt is hozzátette, mint ahogy írtuk ő is kiveszi a részét a "tanulásból."

"Nekem mostanában jóval hosszabbak a napjaim, mint korábban, hiszen már nem csak dolgozó nő, és anya vagyok, de tanárnő is, ahogyan most rengeteg más szülő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.