Bay Éva új külsejét állandóan dicséri a férje

házasság fogyás Bay Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori tévés jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi időben. Sikerült 18 kilót leadnia, az eredmény férjnek is nagyon tetszik.

Bay Éva férje nagy teljesítménynek tartja, hogy párja ilyen sokat fogyott, de azt is, hogy ő azóta elviseli. Évának ugyanis ennek köszönhetően rengeteg az energiája.

De nekem Éva mindenhogy tetszett, akkor is, mikor ducibb volt! Persze nagyon tetszik, hogy újra olyan az alakja, mint amilyen 40 éves korában"

Bay Éva és férje 37 vannak együtt.

Éva elárulta, férje azóta folyamatosan dicséri, és bókol neki, de tulajdonképpen köztük mindig is megvolt a kémia. Az együtt töltött 37 év alatt sosem veszekedtek, szeretetben élnek azóta. Persze voltak nehéz időszakok az életükben, például amikor a tévés egyedül maradt újszülött fiával, mert Laci egy hónapra külföldre ment dolgozni. Viszont azt mondja, a humor elengedhetetlen, minden nap nevetnek valamin. Ez most különösen fontos.

Hazugság lenne azt állítani, hogy néha nem megyünk egymás agyára, de igazából nagyon jól bírjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.