Demjén Ferenc szigorúan tartja az önkéntes karantént

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Demjén Ferenc izoláció koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc dióspusztai birtokán pihen a karantén ideje alatt. Sokat pihen, hogy a járvány után újra színpadra léphessen. 

Ahogy azt korábban megírtuk, egy évvel ezelőtt Demjén Ferenc agyérgörcs miatt kórházba került. Eleinte agyvérzésre gyanakodtak az orvosok, de szerencsére ezt végül kizárták. Sajnos azonban mégis altatásban kellett tartani, hogy mihamarabb felépülhessen és a zenész mostani egészségügyi állapotát szemlélve jó döntést hoztak.

Rózsi egészsége azóta már teljesen helyreállt, mondhatni majd kicsattan az élettőll. A koronavírus-járvány azonban neki is keresztbe húzta a turnézással kapcsolatos elképzeléseit - ám annyiban szerencsés, hogy dióspusztai birtokán teljes békében és nyugalomban várhatja a karantén végét a feleségével.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Teljesen elszigetelve él, hetek óta ki sem lépett a dióspusztai birtokáról" - mondta a Borsnak egy Rózsihoz közel álló személy.

"Ő abszolút készen áll a turné folytatására, visszanyerte a betegsége előtti formáját, fölszedte az elveszett kilókat, majd kicsattan az egészségtől. A járvány elvonultáig azonban nem tehet mást, csak pihen és tovább erősödik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.