Gyász: Elütötték Horváth Éva házi kedvencét

halál gyász házi kedvenc Horváth Éva macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú történetről számolt be a szexi híresség a közösségi oldalán: meghalt a házi kedvencük.

Horváth Éva nemrég tett közzé egy szívszorító posztot a közösségi oldalán, amelyből kiderül: egy ismeretlen elkövető elütötte a sztármami cicáját. Éva leírásából az is kiderül, hogy a vétkes fél simán tovább hajtott, miután elütötte az állatot:

"Köszönjük" te kedves autós ,aki elvette életét a mi majdnem 15 éves cicánknak, Macskusznak. Soha nem ment el a ház mellől, most valami megzavarhatta, valószínű azért találtak rá 3 utcával lejjebb az emberek! "Te kedves kis vezető " mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén a haldokló állatot, gratulálok! Embersegből jeles! A gyerek azóta is keresi a cicáját, hiszen még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki. Kívánok Neked hasonló jókat! (Köszönjük azoknak, akik viszont megtalálták és most már itt nyugodhat a kertben)" - írja az oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.